Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
medvjeda na svakom koraku u gradu......i vakih i nakih !
@VlahoRemovex dobro jutro i tebi :)
te nam zatražio podatke o Braci Lazareviću iz Lukavice koji je nedavno Sarajevom šetao malog medvjeda kojeg je nazvao Kolinda. :DDDDDDDDD
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
vjeruj sad kada bi koridu na Kosevu organizovao da bi ti glat doslo 30 000 hiljada.
@Tume vjerujem, nazalost.
Najveće i opasnije źivotinje znamo ko su.
Trebaju oni malo više prečešljati fb, mogu vrlo lako naći dokaze o postojanju više od jednog malog medvjeda zatočene u KS a da ne pripadaju Pionirskoj dolini.
Jos samo da vidimo sta su po naciji da nebi napravili kakav belaj ko ovi medjedi prije njih..
Fuj fuj fuj fuj. Gade mi se ovakvi ljudi. ili oni debili sto na plazama vodaju majmune, fuj
Amela Turalić je lopov i konacno je policija pocela obradu procesa PRODAJE DONIRANE HRANE od strane udruzenja "Av-Mau" po sarajevskim radnjama. DOSTA artikala ima sa isteknutim rokom trajanja! Postoji jos procesa koji cekaju, a za mene osobno je najbitniji onaj gdje je draga Amela uzela oko 38.000KM na "azilima za pse". DogTrust je jos gori, jer su jos jaci...te su ta dva UDRUZENJA (ne placaju poreze) preuzeli kontrolu i od Veterinarskog fakulteta. MONOPOL
trebali su svoju mater prosetati gradom
Dobro je dok aligatori ne krenu koritom Miljacke...
Zasto zoo u Sarajevu nije htio da prihvati divlju zivotinju kada im je nosena? Ako je vec ovaj nacin nezakonit i steti zivotinjama..
Nemaju para za hranu, ne samo životinjama nego i uposlenicima.
bolestan narod
bosanski muslimani jučer pokušali izvesti teroristički napad u turskoj. ima da vam erdogan jebbe poturčenu izdajničku nanaru ko nikad niko do sada. molite muhamedu da vam pošalje što više vazeljina. hohooohoo....
Medvjedi lutalice.
Odslikava perfektno danasnje Sarajevo, ko vlada, kod koga se ide na lijecenje, ko zacepljava puknute cijevi iz kojih voda nastavlja da curi... ALI, ZATO FRAJERU, GRADE SE NOVI TRZISNI CENTRI I PODZEMNI PARKINZI, UZ KAKAV MOCAN DISPLAY, DA SE KURCIMO KAKO TREBA!
Je li ovo Fahro Radoncic iz komsiluka doveo, da mu ne uznemiravaju rodbinu ?
Puno SaHrajevo divljaka
u sunet-trokutistanu ništa novo. i za vrijeme ex-yu su muslimani i cigani vodali te medvjede po gradovima na rudi uz lance i alku kroz nozdrve. malo zatambura po onom bubnju i natjera ga uz banderu. raja kupi pivo medi, a on mamuran i dalje pleše uz čupanje mu nosnica.