Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podsjeti me na spotove bijelog dugmeta, od prije 40+ godina :)
Tražili ste, gledajte, glasajte za stoku, ne izlazite na izbore, mladi glumw ludilo, klošarivi starlete uzor, zapadna trulež i kapitalizam donijeli sve najgore, lopovi uživaju, samo svaki "" svog"" branite dok zgrću moljarde, kradu na milione, najgori smo narod i tako nam i treba,..
Zenicatrans, Cimos, Metalno, idu Rudnici....Zeps....Čelik u k...., treba li dalje nabrajati šta je sve zatvorio ahmak iz Gornjeg Vakufa, milioner. I treba da bude tužno !!!
Vjeruje u kUronu = neuracunljiv
Puno vise zivota je zaustavio mozda.. i jos hiljadu drugih bolesti a vi pricate o kUroni, jeste tardirani ili sta??
SFRJ je vršila sistematski genocid nad Bošnjacima, Makedoncima i Kosovarima negirajući postojanje tih naroda i njihovih jezika u nadi da ti narodi potpuno nestanu, što je na kraju kulminiralo i fizičkim genocidom u ratovima 90tih
PLANdemija mislite, a sve ostalo su obicne prirodne smrti
Pa naravno da se kod nas 1.Maj slavio muzikom i rostiljanjem.Nase onda jugoslovensko drustvo je bilo uredjeno u kome je radnik bio u sredistu svega,nije bilo potrebe za protestima jer je bilo samoupravljanje...Na zalost ta je navika proslave ostala do danas iako imamo feudalizam i iskoristavanje radnika i covjeka na najbrutalniji nacin u kome on sam nema nikakvih ljudskih ni radnickih prava.Zato,nije vrijeme za slavjenje nego za borbu za svoja prava,samo tako cemo ih dobiti nazad.
Bosnjaci, ovo ne postoji u Islamu. Svako ko danas obiljezava "praznik" nije musliman.
I u Mostaru je bila budnica al se ne pika jer je Herceg Kosače!
koja crna pandemija ,koje crne zivote ....
Ove je sve otišlo 3 p...e materine i izgleda nema više povratka .
Treba ovu pleh muziku pagansku ukinuti,kakvo sviranje i klepetanje u ranu zoru,tko im daje za pravo da bude umorni narod,nije im ovo komunizam.
nije ni Alijna islamska drzava
Alija nikad nije htjeo Islamsku konju, nego državu svih naroda, a kao drugo ebemo ti mamu
Lažljivi klixe! Prije će biti da plandemija uzima pamet i živote a opće loše stanje stvara tužnu budnicu! Dosta vas je!
Ovo da je normalna država cijela klix ekipa bi bila u zatvoru, niko ne piše veće laži i gluposti od njih ‼️