Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel su ovih cevapi na slici Halal ? XD
Bosanka1978 : ne vrijedjam muslimane. Naprotiv branim islam, ku'ran itd. Ali si ti sigurno bolesna. Ocito da nisi dovoljno citala moje komentare. A oko halal cevapa, zajebavam se mada sam iskrena, trebam voditi prijatelje arape u sarajevo na cevape pa mi pitaju jel je halal il nije.
Sinan : hvala ti ! :) pusti ti meni ovaj slucaj, ja cu to rjesiti sama ! :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zasto niko ne napise doktorsku disertaciju na onaj cudni fenomen koji se u posljednjih 20 godina desava u cevabdzinici "petica" na Bascarsiji? U posljednjih 20 godina doslo je do misterioznog "skupljanja" cevapa koji su se na jos uvijek naucno neobjasnjen nacin sa 8 centimetara duzine skupili na mizernih 2, 6 centimetara i pri tome od nekada "slavnih" 250 grama po porciji dosli na nevjerovatnih 130 grama po porciji! Ono sto zacudjuje i najvece strucnjake i poguzije je cinjenica da se istovremeno cijena istih cevapa visestruko uvecala tako da time misterija postaje jos veca i zahtijeva dodatna "naucna" istrazivanja. Ono sto zabrinjava je cinjenica da se osoblje koje radi u cevabdzinici (a vjerovatno i vlasnik) ponasaju kao da se nista ne desava?!
Trebalo bi odmah poceti sa radom na terenu dok se ne ustanovi uzrok problema ;)
Nasi cevapi i njemacko pivo ;)
a necemo se ljutit ni ako je iz Holandije ;)
Neka dođu na praksu u želju...