Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja beda od ljudi su genocidaši. Bednici bili bednici ostali.
Ne samo da se Srbi ne vracaju u Federaciju na svoja ognjista nego ne mogu otici ni da svoje spaljene kuce obidju,a i kada uspije neko od Srba da obidje svoj spaljeni dom ,potpuno se razocara.Domovi spaljeni prije skoro 20-god. su skoro zarasli u sikaru,voce isjeceno,sume isjecene i da vam ne pricam na sto sam sve naisao u mome spaljenom selu u opstini Gorazde koje pripada Federaciji.
cuj povratnici... kako ces ih zaposliti kad svi rade u americi, njemackoj, svici i slicnim drzavama izgraditi im kuce.. kako im izgraditi kuce kad se nisu vratili... e sto ne mogu ove price o povratnicima, a oni nemaju nikakvu namjeru da se vracaju u ovu smijuriju od drzave
Republika Srpska je pretrpela ogromnu štetu budući da od prodaje i uništavanja oružja nije dobila ni feninga, iako joj pripada 80 odsto novca \"ubranog\" od oružja kojim je raspolagala, piše \"Glas Srpske\".
To je slika Pederacije Bee Haa gdje i dan danas Srbi se na razne nacine zastrasuju samo da se ne vrate na svoje dok BALIENS uziva puna prava u Republici Srpskoj dotle Srbi izbjegli placaju kirije po RS.