Komentari (216)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fadile LOPOVE
Mislis da Fikret nije 😁?
pa zima,preklemajte ih
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
da li ima i jedna evropska demokratska drzava u kojoj ovakvo nesto moze proci nekaznjeno. znaci potrositi 10 milijona za neke nokia 3310 respiratore i pri tome ostati nekaznjen.
Jbo respiratore dogodine ce vakcina stici!
Hebo vas vas vodja Uzetbegovic koji krije kriminalce u svoju stranku
Ja mislim da, su Diplomatic i Glas naroda lično Novalić i Malinar i slični čim ovoliko hvale i pravdaju, sve oni podatke imaju
Sve u zatvor ili neka vrate novac GRAĐANA !!!
a zasto nije verifikovan
Fikro i Ševoola to su poora dvo
davaj pare Fikrooooo
Treba to vulkanizerima podjeliti da pumpaju ljudima gume
Fadil još premijer? Eto kakvi smo mi ostali u FBiH kad nam je Fadil predsjednik Vlade
Nadam se da ce uskoro svi optuzeni za ovaj nevidjeni kriminal u zatvor.
Ventilatori
Badnjević izvisio 70000.
dobro je pa nisu Life support mašine , ne gori nigdje..
Vrijeme prolazi , treba ih vratiti Fikretu pa nek radi sta hoce s njima a on nekvrati pare drzavi. Ne znam da li se Fadil slaze s ovim.
Ovi aparati mogu samo gume za auta puhati i to ako bude srece. Kad su kupovali nisu nikog nista pitali, nego su lijepo se rastalili 10M BAM , a sad ko fol pitaju kome i koliko treba ovog smeca ... Verlabnikad nece ovo verifikovati jer su neispravni , zato sad traze podobnog da "satro" verifikuju ... nalogodavcima iskreno zelim dugu robiju mada sumnjam s obzirom kakva je ovo banana drzava