Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvi put sam djelomicno preko neta gledao zasjedanje Srba i Milinih Srba iz SBIH i SDA. Sta reci? Najbolje se vidjelo kad su oni koji su potiv preglasavanja totalno preglasali Miline Srbe iz SBIH i SDA i kad je onaj cetnik rekao nekom Djozicu iz SBIH citiram: \"SUTI DJOZICU\" O mama mia, pa onu cetnicku bandu i Djozica sve treba poslati u Srbiju na traktorima. Pa neka tamo Srbuju. Jebo ih Djozic i oni njega u paketu sa govnarima iz SBIH i SDA.
MARSSSSSSSSSSSSSSS KOPILADDDDDDDDDDDDDDDDD CARIGRADSKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA PERITE GUZU DA KOMSIC UVALI BAKIRU MEDUZUUUUUUUUUUUUUUUU
Najveci protivnik RS je Dodik jer on kao predsjednik vlade manjeg entiteta, hoda po Hrvatskoj ;Srbiji,Crnoj gori,Briselu,Italiji,SAD i drugim drzavama sa izjavama da nije njegova drzava BiH ,i da ce nestati ,a zaboravlja da je njegov entitet u sastavu BiH. Sta bi bilo da njegov pandam pred,vlade veceg entiteta Brankovic ide po svijetu i to izjavljuje. Po izjavama Dodikovim onda bi parlament BiH trebao non stop da zasjeda. Haris je kao Pred.Predsjednistva na sto ima ustavno pravo govorio samo istinu,a pravoslavci iz BiH se uvjek boje istine. Kad je Radmanovic drzao govor u Gener.skupstinu i Briselu ,Haris nije to odobravao pa nije se nista posebno dogodilo. Ali srbi nedaju drugim narodima da se ponasaju kao oni te je ito bio jedan od razloga sto se raspala Juga.Kad su Slovenci napustili skupstinu CKSKJ srbi su ih ispratili zvizducima i psovkama tad pocinje pocetak kraja.
ja se slazem sa vama @rambo da su oni braca al ko ce dalje da vodi tu politiku u BiH bar hariz nesto govori o genocidu a ovaj sulejman je protiv da se uopste ista kaze protiv rs a dodik se bogati na osnovi BiH i rs a ti mudo nejavljaj se vise vi ste mislili da ste FATU zajedno sa ostalima u neku grobnicu stavili a sad FATA tu nemozete da vjerujete a ona vam sad dode ko andeo vi ste ubijali civile po spiskovima i po prezimenima SRAM VAS BILO!!!!
jkjikjk
NANU FATU IZ KONJEVIĆ POLJA, SILOVALI ČETNICI. KAD SU JE PITALI KAD JOJ JE BILO NAJTEŽE, ONA ODGOVORILA: \"MA ONDA KAD MI JE DIGO NOGE A SVA ONA PRAŠINA I SLAMA SA CIPELA MENI PADE U OČI\"
Dr Silajdzis je rekao istinu on se osvrno na problem naroda A sto papci se boje da im on dodze da im ne ocita lekciju to je nesto drugo
Silajdzic je praznom pricom kojom nista nije uradio za BiH dao cetnicima izgovor da nesto urade za svoje otcjepljenje. Silajdzic, Tihic, Dodik, to je sve ista ekipa cetnckih agenata.