BiH mora hitno dobiti VM
0
Nije ukinuta supervizija za Distrikt Brčko
Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PODRSKA OHR-u , Visokom Predstavniku i SDP-u i SVIM PATRIOTAMA REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE...!!! NEMA ODLASKA OHR-a SVE DOK GENOCIDNA TVOREVINA SERBO-BARBARIJE NE ODE U KANTU SMECA GDJE JOJ JE MJESTO ZA SVA VREMENA i BiH-e BUDE VRACEN NJEN LEGALNI I JEDINI USTAV A TO JE USTAVRBIH-e 1992...!!! Daytnoski Sporazum nije Ustav...!!! Dosta vise serbo-barbarije i serbo-fasizma, serbo-diktature i serbo-totalitarizma...!!! Ustav Republike Bih-e...!!!
Samo se usudite vlasi da pravite bilo kakvo sranje, sada kad više nemate naoružanje od JNA i cijela sadašnja RS će vam postati: Jasenovac.
U RS zivi drzavnotvorni narod Srbi i manjine Bosnjaci i Hrvati.
Hehe, cuj hegemoniste. Pa u Jugoslaviji su svi bili Jugosloveni dok neki nisu postali nesto drugo, hehe.
Nakon ovakvih komentara i po vašoj prevarantskoj logici, od danas su svi Beograđani Bosanci, a svi Austrijanci su od danas Nijemci.
Eh moj jado, koliko ti znas o crnoj gori... http://en.wikipedia.org/wiki/Montenegro#Demographics
Tacno tako... U Srbiji zive Srbi (pravoslavne i muslimanske vjere u Raskoj oblasti) U REPUBLICI SRPSKOJ zive Srbi, u Federaciji Federalci...
U Crnoj Gori žive isključivo Crnogorci, zato se država zove Crna Gora Onaj ko je rođen u Crnoj Gori je jedino Crnogorac, a vi možete 1000 godina da kukate kako to nije tako :))) Sami izvedite zaključak za ostale države, počev od Amerike pa o Rusije :)))
Pokusaj Srbima nametnuti da su \"Bosanci\" pa ces opet po Potocari i Srebrenici kopati kosti svojih najblizi.
Ako u Austriji žive Austrijanci - a ne Nijemci - onda i u Bosni žive Bosanci Ako se u Austriji izjašnjavaju kao Nijemci, onda ni u Bosni nema Bosanaca To je dokaz, uslov i jedina pobjedonosna formula za svaki budući razgovor
ma boli me djon,neka mene i punicu cuva policija
Evo Inzka Bitange ,on je ubiParip -mjesecno 23.430.€.
Bravo Turska. Što se tiče Mostara sami Hrvati su tražili ovakav izborni zakon dok su bili manjina, sada kada su marginalna većina oni bi da ga promjene...neće moći ove noći. Uostalom tražite vladavinu većine na cijelom prostoru BiH ili FBiH pa tek onda otvorite ta pohlepna usta što su zinula više nego što mogu progutati....
š.upak
VRATITE MOSTARU IZBORNI ZAKON KAO U SVAKOM DRUGOM GRADU NA SVIJETU !