Kabinet Nebojše Radmanovića
0
'Nije tačno da Srbija krši Rimski sporazum'
Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@LAJTE KERE Nije vise niko ruke orkvario nego sto ste vi. Zivite i sirite se na zemlji punoj krvi i kostiju nasih najmilijh dabogda vam se djeca mrtva naopacke radjala. U pravu si polako - polako. NEMAS POJMA KO JE ZEDAN I KO CEKA OSVETU.
desna ruka laktaskog seljacine ziku mu face fuj
Čuj Srbija ne krši Rimski sporazum? Pa gdje je Ratko bitanga? U šta li se on prerušio?
Bosanci nemaju šta kome vjerovati ili ne. Nije bosanska Vlada organizovala pljačkaške i zločinačke pohode na Beograd, Zaječar i Valjevo pa da sad laže građanima o namjerama i zločinima! Bosanci su sve ovo PROŽIVJELI I BILI SVJEDOCI I ŽRTVE I NEMA POTREBE NITI IH KO MOŽE LAGATI!
I vjeruj mi, ne lazem...neko nekog jeste lagao i laze i dalje, ali to nisam ja.
@dk - za zločine GENOCIDA potrebna je intelgencija i masa i to u ogromnoj većini, to je uradila Srbija sa svojim narodom a to pokazuje i REHABILITACIJA ČETNIČKOG OZLOGLAŠENOG POKRETA. Srbija i Srbi GRCAJU u ZLOČINU što imaju i NAPISMENO od strane međunarodnog suda! Dakle, prvi put u historiji čovječanstva, Srbi, optuženi i osuđeni za GENOCID! Ne moraš širiti laži po sajtovima da ti bude lakše, jednostavno prihvati istinu! Uvijek kada se govori o GENOCIDU Srbi pominju II svj. rat, kao da traže izgovor i time stalno potvrđuju ono za što su osuđeni, ZVANIČNO!
Kad me vec vuces za jezik, da ti napomenem samo Garavice, Kozaru...malo progooglaj pa vidi sta se tamo desavalo i javi se poslije da popricamo. Necu ici dalje, ima mnogo slicnih mjesta.Zalosno je sto se sve to desavalo, ali, nemoj mijesati babe i zabe, traziti krivca tamo gdje ga nema, tako ti je to.
Jel ti to mene zahebavas? Ja znam istoriju mnogo bolje od tebe i znam da za najvece genocide na ovim prostorima niko nije osudjen, sto ne znaci da nisu najuzasniji...tim zalosnije...a mislim da ne mozes trpati narod tamo gdje su umobolnici radili svoj posao, jesi ti pri zdravoj pameti??? Niti su svi muslimani krivi za turke, niti su svi hrvati i muslimani krivi za ustase, niti svi srbi za to sto ti pominjes. Kad to naucis, javi se. Prvo i osnovno je da naucis da ne trpas sav jedan narod u isti kos. Jer je to van pameti. To je nesto najgluplje sto su vam usadili u glavu ti vasi bolesni politicari.
@dk - de nam reci kakav je osjećaj pripadati narodu koji je prvi i jedini od kada postoji čovječanstvo optužen i osuđen za djela GENOCIDA?! Jel ovo tvoj način liječenja frustracija, lažima i provokacijama, na žalost tvoju neće ti pomoći! ... :)
Narod u BiH je strasno naivan i nasankan, ispranih mozgova kao zombiji, udarili ste im na najtanju zicu, na nacionalne osjecaje, znali ste gdje cete udariti, a oni ko ovce i svi horski. Pametniji i obrazovaniji znaju, ali sta vrijedi kad su manjina, kad su gurnuti na marginu, a na povrsinu izbili ludaci, hohstapleri, kriminalci, lazovi i sta sve ne. Dosli divlji, istjerali pitome.
Sta je, imate problem sa mojim komentarom pa necete da ga pustite, pa svako zna da je to tako bilo, vjerovatno i srbi imaju milion miliona dokaza za to isto sto sam napisala, nije niko blesav. Nekom ne godi istina? Ne razumijem zasto vas narod ne smije znati istinu nego ih palite ko budale nekakvom smisljenom pricom. Neka znaju. Neka znaju ljudi sta se desavalo, to bi samo doprinjelo da vide koliko su naivni bili svi, kad bi znali u sta su umijesani bili, letilo bi vam perje!!! Lazete svoje stanovnistvo, pripadnike svog naroda, i to na vagone!!!
Pazi, kao sad sto vam je opravdanje da su oni nosili uniformu, tako i tad: Kao, roknucemo mi njih, da ih izazovemo da mlate po narodu, a onda cemo poslati slike u svijet kako nas cetvrta sila evrope roka, nas, neduzni goloruki narod. Nema veze sto svako normalan zna da je u centru grada nemoguca bilo kakav napad vojske na civile, a sigurno je da regularna vojska to sebi ne smije da dozvoli, a lako se opravdati bilo kome u svijetu kad roknes vojnika...civila teze. Jer se polazi od toga da je vojnik naoruzan pa samim tim u prednosti da se odbrani, a sto je u gradskim uslovima van pameti, mislim, smisljeno pravo.
srbijo da bog da nestala zauvijek a i ova mumija na slici!
Sta lazes, niko nikog tad jos u sarajevu nije pobio, pogotovu ne nikakvu djecu, nemoj brkati slijed dogadjaja. Prvo je bilo ovo, pa ono.To pouzdano znam jer sam jos bila tamo. Tad je jos sve bilo na rijecima a vi ste krenuli sa mnogo ozbiljnim stvarima, stvarno, iz cista mira u klopci tako nekog, pa to je necuveno.
reciorocitet .