Novogodišnja čestitka Komšića
0
'Nije sve tako crno kao što se želi predstaviti'
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@emir on je veći poturica od vas sviju!
Čestitam gospodine predsjedniče! Bio si borac za Bosnu i ostao.Bio si žešći fajter od mnogih jajara koji se prse svojim muslimanstvom.Imao si ono što oni nemaju. A ovi kerovi što laju,pogotovo iz šumske republike mogu te poljubiti tamo gdje vičeš prrr
U pravu si, nije sve crno npr. vase plate, pa nisu bas ni svi (cini mi se) Audi-ji u vasem voznom parku crni, cini mi se da nemate svi crna odijela, nisu vam u svih ni zubi crni, ne vjerujem ni da vam sve ljubavnice imaju crne hmmm, znas vec sta....... Duse su vam crne, Zeljko. Mislio sam da ces ti nesto moci uciniti za raju, ali i ti si izgleda corak. Slusajte sta narod prica
HVala Zeljko Bosanski sine ponosni smo na tebe ostani to sto jesi ti si buduci Bosanski Kotromanic .
Zivila Pederacija i Republika Smrdska! :)
Željko, želim vam sretnu Novu godinu! Ostanite čovjek do kraja, čudo ne očekujem da napravite, jer znam da ste tamo, u vlasti, takav, kakav ste, prilično usamljeni.
Da sam Hrvat vjerovatno bih bio ogorčen na ovog kvazipolitičara. Ovako mi je samo smiješan. Jedino što me zabrinjava što ovakvi nekulturni i neotesani likovi imaju neku vlast u rukama
@Veljko U pravu si, ne moze se reci da nijedan Srbin niti Hrvat voli Zeljka. Garantujem da ima par Hrvata i mozda jos toliko Srba koji vole ovog ulicnog klosara na drzavnickoj funkciji.
@ leon po kojim to podacima ni jedan srbin i hrvat ne voli Zeljku? Zeljko, hvala na lijepim rijecima, a tebi itvojima zelim sve najbolje u novoj godini. Zaista si jedini koji je u stanju obratiti se puku kao da se radi o normalnim ljudima, koji se raduju normalnim stvarima u zivotu, a ne kao da se radi o birackom tijelu. PS/ najjaci si ;). Evo mrze te podjednako Srbi, Hrvati i Bosnjaci :D...vidi kako si samo udruzio bagru!
Gadi mi se ovaj demagog ! Samo presipa iz supljeg u prazno, isti je kao i ostala stoka u foteljama.
Pitam se samo gdje ovaj covjek zivi i kome vise prodaje ublehu. Sav njegov politicki kredo se svodi na \"biti dopadljiv\". Naivnom narodu u pravilu saopcava samo ono sto oni zele da cuju a ne sto jeste. Naivno, sramotno i za osudu.
@hercegovac biseru, u kojoj fikciji ti živiš?! nijedan srbin i hrvat ne može čuti za njega, a kamoli ga podržati...
Hvala Željko care. Jedini političar koji daje trunku nade svima, ali svima u BiH. Bože zdravlja, kada ova država bude imala jednog predsjednika kao svaka normalna država Željko će bez konkurencije biti prvi predsjednik.
narode koji žive u BiH treba poslati u Zibambwe, pa se možda, ali samo možda, opameti, jer ovo stvarno ničemu ne vodi... ali, ničemu!
@dedo hidzra Pa i cestitao je svima, BOSANCIMA. (bosnjaci su nesto drugo).