Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ce biti lijepo kada se na slijedecem svijetskom prvenstu srbi iz RS prdiruze nasima (moraju pridruziti nasima), jer nemaju nista drugo.... A navijanje za Srbiju ce im postati tako glupo da ce ih cak Srbijanci istjerati iz stadiona... Seljacine!!!
@Kusta, ma ne smiju oni popisati svoje iz sljedecih razloga: - vidjelo bi se da ih nije poginulo 300.000 kako non-stop truju njihovi mediji (nego najvise 60.000) - vidjelo bi se da ko zna koliko stotina hiljada izbjeglica nece da se vrati, od kojih je ogroman procenat izbjeglih Srba iz FBIH - vidjelo bi se da je procenat Srba i Hrvata vec u odnosu na poturice prije rata.
Zato samo nezavisna REPUBLIKA SRPSKA pa se ti balijice sepuri na 24%.
Pa normalno da ima , ja vise volim kineze nego i Hrvate i Srbe zajedno !! Jer me Kinezi bombarduju jeftinom robom , a vlasi celikom, zato mrs odavde bagro usmrdjela
mogu li se ja vratiti u multietnicko sarajevo
bosnjaci ce se vratit svojim avlijama pa cemo vidjet dal ces opet klat?!pa cemo vidjet ko ce se sirit i bit mnogobrojniji i hvalit se time?
lepi hocemo li popis pa da vidimo koliko ima vas,a koliko nas. pa tek onda da vidimo ko je vecina i ko je etnicki ocistio svoje prostore. u multietnickom sarajevu ima vise kineza nego srba i hrvata zajedno.
Sama cinjenica da Bosnjaci ovoliko komentarisu svako pojavljivanje gospodina Dodika,znaci stalno podizanje rejtinga i politicke tezine istog.Tako mu samo ucvrscuju poziciju.Nego,sta je sa zapadnom Hercegovinom?Koliko je ona deo BiH?Bas bih voleo da mi se javi neki Hrvat iz Mostara i to prokomentarise.Inace sam za opstanak BiH,kao i svaki normalan covek.
stvarno srbi najvise lice na Turke , mislim fizicki ..da neko ne shvati pogresno .
islamsku deklaraciju od A. Izetbegovića...hahaha...pa nista nećeš naučiti. a čovjek vam je sve otvoreno i diplomatski rekao.....ono što je bilo1992 bit će i u skorijoj budućnosti..oni ne misle odustati od svoje namjer...i naravno oni su opet žrtve....jer su pobili malo muslimana...nisu dobili sve što su htjeli...jadnici... a naši komunistički bošnje koji su prespavali rat najviše vole da psuju i pljuju po svojima i uvlače se u .....tuđinu.
\"Tek pošto je Srbija izašla iz ratova...\" - OTVORENO PRIZNANJE IZVRŠENE AGRESIJE NA BiH!!! Veličanje zločina u Srebrenici, Dodickovo drugovanje sa mentorom Milševićem... http://video.aol.com/video-detail/b92-insajder-nemo-drave-2deo-10122009/3752069338/?icid=VIDURVENT01 http://video.aol.com/video-detail/b92-insajder-nemo-drave-3deo-17122009/3257266942/?icid=VIDURVENT07
Od Gornje maoce do Donje Maoce, ori se muzika svaku vece. To Titini partizani sve ih Komsic hrani a nas Ceris brani. Evropa je to brale, svi je Evropljani i Ameri hvale!!!
Nauci ovu brzom ce ti trebati,jer ko nebude znao recitovati morace seliti. Bolje sutra nama treba, kao ptici komad neba nego žednoj zemlji kiše,bolje nama treba više Hercegovac kamen ne da,ni Posavac Savu ne da Istočnjak se Drinom kune, k\'o Krajišnik slapom Une Neka me u srce rane i u oko dirnu, ne dam domovinu i gdje god da idem ja u duši nosim moju Bosnu i Hercegovinu Tamo preko okeana tuga veća svakog dana kad ti čežnja krati snove, to te rodna gruda zove ne dam ovu zemlju moju,ne dam ovu mladost moju dajem glas za vedra jutra, za boljitak, bolje sutra Neka me u srce rane i u oko dirnu, ne dam domovinu i gdje god da idem ja u duši nosim moju Bosnu i Hercegovinu.
Biće Almire Bosne na 24% ili nešto malo više današnje BiH ali neće biti BiH. BiH će se raspasti jer je vještačka, neprirodna i uprljana ratovima i mržnjom.
To su fakti...imamo dokaze...crno na bijelo...ko med frca, u med umoci, kaldrma, carsija, brda i doline...e, moj si ga ti, evo je ovaj rat pokazao da su Srbi nastanjivali BiH samo po brdima i selima...zasto...u mom mjestu su unistili izvor jer su turci bjezali otud gdje nema vode...a sve se s vama oko rijeka prcali...