Komentari (510)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
101 x 3 Razlog zasto napustiti BiH
1001 razlog zasto ne bakir...
da je rahmetli Alija živ, odrekao bi ga se javno. čega se pametan stidi, mudala se diči.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Za Bakira glasati zbog afera Asima Sarajlica, zbog novalicevih raspiratora, zbog skrivanja ubice Dzenana Memica punih 6 godina, zbog slanja emisara u Bg da se izvinu Vucicu za laznu reviziju tužbe protiv Srbije, zbog uhljebljivanja " telece glave" Amira Zukica u Ep, zbog najnizih plata i penzija u Evropi i 456678 kriminalca koje je Sda stvorila u protekle 3 decenije.
Nije ni loše što su ovo napisali. Definitivno će se još više obrukati i pokazati koliko malo vrijede.
Uklonite ovo. Širi se i izaziva osip i povraćanje.
101 Dalmatinac
Da je pošten i sposoban glasali bi za njega. Da je demokratski izabran ne bi SDA brojači glasova morali krasti glasove na svakim izborima. Da ima i mrve morala u sebi maknuo bi sebe i svoje poltrone, varalice i lopove i spasio SDA od totalnog posrnuća. Moralan i pošten čovjek više ne može biti u SDA. Stav je samo poltronski medij i glasilo posrnule SDA.
Bake novi Muhamed, ma šta novi, prestigao ga, Al ne znam jel babi do ramena..
101 dalmatinac
Zanimljiv članak i u Stavu a i na Klixu, Klix naravno nimalo objektivno pravi zaključak koji služi sam sebi, govoreći čitaocima da taj članak nije šala, iako se kroz šalu mnoge stvari mogu izgovoriti bez da budu izgovorene ozbiljno, valjda jer i na Klixu znaju da je većina ovoga što je napisano, istina.
Nadreality show 2022 hahaha
Hahahahaha
Znao sam da SDA ide na najniže grane morala.za nas bošnjake najveća uvreda od kad postojimo. Stvarno me je velika sramota što pripadamo istom narodu i iskreno se nadam da će još u ovoj godini da nestane i SDA i svaki Izedbegovic koji postoji na ovom svijetu
Cist dokaz da je ljudska glupost neogranicena… kao da je tekst pisala ona Dodikova- Vulicka, al za brata Bakira
Cuj 5 minusa !!! Znaci SDA botovi ne mogu progutati koliko im je ovaj “barbarosa” mozak nasrao
Ma to i pišu primitivci. Jedino su oni još ostali u toj propalo stranki.
za naseg Bakira ce cijela dijaspora glasati
Bogami NECE!!!
Nije dijaspora glupa kao što misliš!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ko cita ovo ?
Pitam se samo da li je gospodin Izetbegovic svjestan koliko je ponizen ovim tekstom.
Nije, on je cak ponosan!!! Da ima jos uvijek budala podanika