Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne čekaju oni HDZ-ove, nego bez njih ne mogu ni da formiraju vlast, a niti će to uspjeti.
to ono meso što lomite kosti za njim u Dodolandu?
U Kladusi u firmi ovih Lijana, pilece salame pravili od desetogodisnjeg svinjskog mesa iz Brazila i Argentine, Lijana za premijera.
alo šta se čeka kad će vlada pili koalicijo
Bogati ako HDZ neće ima nas za svi pet hrvatskih ministarstava. Što ih više moliti. Nama dva, (ako je moguće Poljuprivreda i Financije) Lagumđiji dva i Zvonki branitelji i Budimir presjednik Federacije i mirna Bosna. Svi zadovoljni i na posao da ovu napaćenu zemlju napokon pretvorimo u oazu rada i blagostanja što posebno vi Bosanci stoljećima i očekujete i zaslužujete. Bojim se da je Hercegovina svoje šanse prokockala mahom glasajući na izborima za nesposobne i kriminalce. Platformaši vas vode u bolje sutra
Nije mu ni glava ko u ostalog haivana.
Kakvi Lijanovići takva i Bosna: Ljigava, Neukusna, Nepoštena, Neobrazovana, Nakaradna, Ukratko Nikakva Nit smrdi niti miriše !
A-Lijanovići, tj. Alijanovići
I pot.uričko gov.ance nešto priča, haha... Djeca će vas se stidjeti (ako ih Bog dragi ostavi na životu)!
@Ahmo slazem se sa tobom,ali odakle je covic rasist,ja kako znam on je Nacionalist,Nacist i Fasist,neznam da li je Rasist,jedino ako mrzi cigane,oni su crni
Da nece uspjeti ne bi tako javno planirali. Niko im se ne suprotstavlja u EU a niti visoki predstavnik. Osim sto ponavljate da nece uspjeti sta predlazete - imate li neke svoje misli ili ste programirani po Covicevom \"Nece uspjeti\".
Samo umno poremeceni prizeljkuju rat. Kome je do rata neka ide ratovati ali ne u BiH! Misljenja sam da je krajnje vrijeme da stvari u BiH krenu normalnim putem. Covic je jedan obicni rasist koji mrzi Bosnjake i njemu bilo koja ponuda ne pase jer su Bosnjaci svugdje oko njega. Njemu je mjesto u zatvoru, on je kriminalac. Bosanci i Hercegovci mogu zajedno samo da nema ovih nacista, oni su ti koji prave nered. Bosna jedna jedina sa svim narodima u njoj!!!
Kriminalna stranka braće Lopovića je u koaliciji sa SDP-om. Što se može izvući kao zaključak kakav je SDP?
@kuna A sta predlazes, da cekaju HDZ zauvijek? Zaista mi nije jasno da niko ne misli na gradjane koji ne primaju plate vec mjesecima - sta vam je ljudi pa se durite i prkosite ko iskvarena djeca. Nista nije protuzakonito u ovom formiranju, zvali su HDZ, HDZ ni nasta ne pristaje, imaju predstavnike svih naroda - nema uopste potrebe da cekaju. Osim toga, ako ovo HDZ i prizeljkuje da bi proglasio treci entitet pa neka bude, govore oni Dodikovim dijalektom vec duze vremena.
Ono sto nije napravljeno u ratu izgleda da ce uspjeti Lagumdziji i njeogovoj bratiji a to je srusiti BIH tj BIH je u opasnosti postojanja uopce jer si gospoda umislila da su oni Gadafiji koji ce vladati silom.E gospodo moja vi ce te biti krivci koji su srusili drzavu BIH