Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e sad kad krenu uhljebljenja... stranka te prati, uclani se i posao
ko see nije uhljebio magarac bio,
E sad FADILE MOŽEŠ OPET ZAPOSLIT SVOJU KČERKU ! SVE PO ZAKONU, što reče kolega Branković !
Pa zar ŠEfik Džerović nije već zapolio dovoljno YEBO FAMILIJU SVOJU !
Znaci ide masovno SDA-SBB uhljebljavanje vlastitih kadrova i korist kanfidata Sefika Dzaferovica i Fahre Radoncica. Veoma Gadljivo.
nemaju vise koga ni zaposlit jbg nestalo im familije :)
Sad imamo šansu da popravimo stvari. Pojavio se spasilac BiH, SBB na čelu sa Fahrudinom Radončićem. Dolazi oktobar i izbori. Dobro razmislite.
ahahha.. kako da ne
Čuj moratorij 3 mjeseca. Pa bagro budžetska treba moratorij 3 godine i napravite preraspodjelu poslova unutar institucija. U razgovoru sa budžetlijama rekoše mi da ima uposlenih u pojedinim institucijama da ne shvataš kako ih nije stid uzeti onu platu/plaću koju "nisu" zaradili.
Stvarno, posto je radno mjesto danas? Nista nema na piku, valjda rasprodato. Rado bih kupio nesto sa platom od 1400KM. Mogu i zamjene, imam neko auto 2003 godiste i nesto zemlje.
Da se iskoristi ovo vrijeme do izbora i zaposli sto vise sda uhljeba i nikogovica, fuj fuj fuk
Pošto je sad radno mjesto ?? Sigurno su cijene pale nakon pada moratorija ! DABOGDA PALI U OKTOBRU I NIGDJE PSOLA NEMOGLI NAĆI !
sad ce svi SDA uhljebi da se zaposle valja ispuniti onih 100000 radnih mjesta koje im je bake trezoras izmetbegovic obecao
sad ce svi SDA uhljebi da se zaposle valja ispuniti onih 100000 radnih mjesta koje im je bake trezoras izmetbegovic obecao
Ooooo hajmo uhljebljavanje za glasove 😂😂😂
zar je bio moratorij na zaposljavanje??
Sellam.Ovo ne treba uzimati kriticki.Osvrnite se i vidite koliko je nasa SDA uvela reda u nekada nekontrolisano zaposljavanje u drzavnu sluzbu.Naravno sada poslije tri godine moratorija javila se potreba za zaposljavanjem i moratorij nije produzen.To ne znaco da ce SDA zaposljavati nemilice.Bas naprotiv.Zaposljavacemo gdje je najpptrebnije i sve transparentno i u skladu sa zakonom.Inshallah.
Evo SDA botovi su krenuli.