Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo da se podsjetimo \"bošnjačkih\" pisaca i,zaista,predivne poezije...uživajte! Omer Skopljaković: Ž E Lj A … Dušmane mrzi, a Srpstvo ljubi, Tako mi sine ti bio živ, Pane li babo u borbi ljutoj, Osvet’ ga sine, sokole siv… Avdo Karabegović: OH, TA LjUBIM TE… … Tako mi pravde Višnjega Boga Tako mi srpskog Imena moga… Protivu islama, To ništa nije, Sin Otadžbinu, Ljubiti smije. Omer-beg Sulejmanpašić-Despotović: SRPSTVU Iz mog srca, iz plamenih grudi, Iz uzdaha, iz duše, iz snova, Tebi Srpstvo, moja srećo draga, Leti, evo, laka pjesma ova!… Suza čista; suza duše moje, Suza, što me milom bratstvu veže, Suza vjerna ljubavi i krvi, Tebi, Srpstvo, što me vječno steže! Aliverić Tuzlak: ZNAM JE ŠTA SAM … Evo pjesme, nije vješta Al’ za svojim leti jatom. Nemojte me više vr’jeđat’ Zovite me Srbom, bratom!
čuj mup ima krsnu slavu ? koji primitivizam !
Sretan Dan SVINJIKOLJE 25.11.2011 SVIM PATRIOTIMA
Jedini Srbin musliman je onaj Jusufspahic, imam iz Beograda,
@OBILICU LJUBAVI TREBAS MI, DU.PE MI STRASNO SVRBI :)
Dzaba im slave kad imaju Tursku genetiku XD 500 years baby !!!
ko te sta pita celavi?
najveći srpsle slave Krmokolj i gay pride ... za ovaj srpski svetovdan Krmokolj jedu se srpske poslastice Krvavice..one se prave tako što se dovede krmak od 200 kg, ( otprilike Dodikove težine ) zabije mu se nož u vrat. ispod se poturi veš lonac u kojem Srbi otkuhaju svoje opanke od štavljene krmeće kože, kožuhe od jaradi, i ulojane šajkače... lonac se napuni krmećom krvlju, ostavi se da se krv usiri te se zapeče na vatri...to se izreže, poželjno je da se radi dekoracije izreže u krstove i servira se samo u posebnim prilikama, kao što je gay pride, ili Krmokolj...u pozadini zavija milozvučni glas srpskog guslara, koji kukumače i krešti o nekoj bici iz davnih prošlosti, ili o nedavnim ratovima iz skorije serbske istorije, i oplakuje pale \'eroje u bitkama u kojima je ceo svet bio protiv srba !
ako vam tamo posaljem mevlida pocet ce te se sunenit.......
@KOBILICU srbski lazni historicaru koji putem svojih djedova prekraja istoriju po svom nahodjenju.Poezija Avde Hasanbegovog Karabegovica BOSANČICE I Ja sam sinak Bosne slavne, Ponosito njeno d\'jete; Žarke želje srca moga Ištu krvi i osvete. Ištu krvi mog dušmana Što ognjište moje hara; Jer to mi je gruda sveta, Djedovina moja stara! II Je li ovo kutak oni Što hajdučkim leglom zvaše, Đe se bratska krvca lila I đe vile stanovaše? To je tvoja djedovina Istorija meni zbori, Što je mačem branit\' znaše Preci tvoji, čudotvori. To je oni isti kutak Što ga zvaše Bosna slavna, Što cijelom sv\'jetu sjaše Kao alem vrh Balkana. To je zgrada, za koju su Preci tvoji krvcu lili, I, k\'o, sunce
kad je bio komunizam svi krili i bozic i slave i Bajram a sada svi o tome pricaju jedino ne pricaju pravi vjernici A sto se krsnih slava u RS tice , kojih ima podosta , oni time zele na svaki nacin prikazati da je RS srpska drzava i srpskog naroda a za druge ih briga Zato i putem tv to oglasavaju Nek se zna
jel bi to on radije nikoljdan kao slavu?
16.4 % PC povezano putnom komunikacijom imaju 1 veci grad sve zivi po sumama i gorama ko jetiji hehehehehehe nepismena stoka
Gospodine Adile, Sve je ovo OK što ste rekli i kao i to da ste vjerno prenijeli dio politike SDA, stranke kojoj pripadate. Međutim, znate li koliko godina ste proveli u fotelji potpredsjednika entiteta RS-a. Da li ste imali, a mogli ste, ijednu press konfrenciju, saopćenje ili slično po ovim i sličnim pitanjima na kojima ste, u najmanju ruku, mogli iznijeti svoj stav.
@aha aha Pa i nemamo zajedničkog života,što se nerviraš?Ti ili si na 24% ili u dijaspori,čemu tolika želja za revanšizmom?
Bratstvo - jedinstvo je završilo na dva flora, u masovnim grobnicama i koncentracionim logorima Na kojem od ta dva flora želiš da ti sviram? Pičko jedna nostalgična! J-e-b-o ti Jugoslavija majku! J-e-b-o ti balkan beat majku! J-e-b-o ti regija majku! J-e-b-o ti Tito i oca i majku! Bratstvo - jedinstvo je završilo na dva flora, pred streljačkim vodovima i masovnim koljačima! Na kojem od ta dva flora ti igraš? Pičko jedna nostalgična! J-e-b-o ti Bijelo dugme majku! J-e-b-o ti Lepa Brena majku! J-e-b-o ti Džoni Štulić majku! J-e-b-o ti Paket aranžman majku! J-e-b-o ti komunizam i svastiku i majku! a-ha a-ha Sa srbima nema zajednickog zivota! spremajte se da u sljedecem ratu vratimo milo za drago srbochetnickim fasistima! OKO ZA OKO ZUB ZA ZUB!
GDJE SU SAD ONI SILNI SPECIJALCI STO SU PO MAOCI HVATALI -ISLAMSKE TERORISTE-?