Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukidanje RS ne bi bilo iluzija da su Bosnajci slobodarski narod koji se ne miri da mu se ustavi i teritorije kroje nozem. RS jos nije legalna, ali je \"relanost\" samo zato sto je nasi politicari ne dovode u pitanje, nego govore kako je to tako i ne moze biti drukcije. Jeste tako samo zato sto ne trazimo drukcije, a imali bi pravo.
kako to da je odjednom najveci prioritet bosne da se zna koliko ima stanovnika u bosni. i kako to da je srbsko rukovodstvo jedino uvidjelo da ce sve da bude bolje kad popisemo stanovnistvo. naivno je vjerovati da se u miru proci ono sto nije uspijelo u ratu. tri najvece iluzije u bosni: ukinuti rs, nezavisna rs, stvoriti treci entitet. po rezultatima izbora bosnjaci i hrvati su shvatili da su to samo iluzije a srbi da sve vise vjeruju u svoju iluziju.
Asicare da cetnicima treba ovaj popis. E ako smo ljudi necemo him dati. Samo me interesuje kako ce Tihic i Silajdzic to izvesti, da srede popis kako cetnici traze, a da oni ostanu \"muslimani\" i \"patrioti\".
Hej Drogba, turčine, sjećaš li se možda popisa 1990 ili si ti tada tek bio u planu roditeljima??? Popis stanovništva je neophodan, a na popisu 1990 se izjašnjavalo i o nacionalnoj i o vjerskoj pripadnosti. Takve statistike se rade i u USA (neki od vas turaka iznad je spomenuo da se to u USA ne radi). U svakom slučaju, kada dođe do tog popisa predviđam pojavljivanje četvrtog konstitutivnog naroda - turskog. Mislim da će mnogi današnji bošnjaci odlučiti da se izjasne kao turci kad dođe do popisa. Turci, samo nastavite sanjati o ukidanju Republike Srpske. To nam daje novu snagu i volju.
ja nevidim logiku zasto se nebi odrzao popis??? Ba dosta mi je vise kad me neki stranac pita kolilo BH ima stanovinika aja ko debil nagadjam prvo od 400.000 pa se predomislim ma nije nego je 450000 pa opet ma nije ni toliko nego je pola miliona samo se ofiram bezveze a odsnoso nas ofira drzava! pocev od himne,KM(konveritiblne marke nekakve , ....)
Sve sami cetnici komentarisu, e...
Popis pa da vidimo ko je koga tjerao i odakle! Da vise jednom padnu te vase price !
Popis ce biti sa nacionalnom odrednicom. Srbin sam i hocu tako da se izjasnjavam! To pravo mi nece osporiti nikakav Bosanac, Bosnjak, Rambo , Drogba ili neka druga picka materina!
Ko se to boji istini pogledati u oci i stalno se zaluduje oko toga kako se Hrvati iseljavaju, a RS je pred raspadom.... Kada bi multikulti barem malo vjerovali u ono sto izjavljuju po novinama i forumima, ne bi bilo ni polemike oko popisa po nacionalnoj pripadnosti.. U jednoj nacionalno podjeljenoj drzavi kao BiH, i te kako je mjerodavan popis po nacionalnoj osnovi....... Ovako jos jedan razlog ( u nizu drugih) da vrata Evrope i dalje ostanu zatvorena.... Ubrzo ce (ako vec nije) BiH preuzeti titulu najzaostalije drzave u Evropi...
Chatnick, genocid se utvrdjuje na sudu. A na popisu se utvrdjuje samo brojno stanje. Cetnici bi htjeli da uknjize genocid da sve zavrse i u knjigama, pa se ti zali. Ovako, dok god oni nisu legalizovali RS, mi imamo pregovaracku poziciju. Svaki Bosnjak koji digne ruku za etnicki popis ili za legalizaciju Daytona, je cetrnicki agent, to je sada jasno. Pa kad smo Hareta i Aliju prokuzili, kako necemo ostale udbine agente koji bi digli ruku za popis da cetncima daju papire za drzavu.
jebem li vam mamu cetnicku..... nikad RS nece postati samostalna...vi i vas dodik-jebe vas u zdrav mozak, a vi glupi pa pustili... ccc kome ne valja u BOSNI I HERCEGOVINI, eno mu srbija, ionako je prepuna svinja, pa sta cekate, pridruzite im se
Popis je u redu ali ne o nacionalnosti i vjeri...hajde neka neko kaze koliko u USA zivi muslimana, katolika ili ko vec zivi tamo...nema toga...to bi bilo legaliziranje srpskog genocida nad bosnjacima i koji to politicar prihvati on je izdajnik a ne oni koje ovaj papagaj Rocky ponavlja...
Ja, zvani Rambo, u blizoj i daljoj raji poznat kao \"oslobodilac BiH\", zvanicno izjavljujem da sam doso \"tobe\". To u prijevodu ima za znaciti da sam shvatio da sam u zabludi i da sam prevaren. Popis je jako vazan i jako je vazno da se stanovnistvo izjasni o svojoj VJERSKOJ, NACIONALNOJ i svakoj drugoj karakteristiki. Tako cemo znat koliko nas Bosnjaka ima vakih i nakih.
ChatNick i Rambo,odjebite odavdje,govnari nacionalistički!Mamu vam jebem u pičku!
Koji ste vi misevi, pa ako ste toliko sigurni da smo sami mi vrsili cicsenje zasto onda ne izvrsiti popis kad i cijela Evropa?! Zato sto se bojite da se dokaze vase etnicko ciscenje! Ali sta ima veze BiH ionako nije Evropa vec Azija, bar ovaj vas Pederalni dio!