Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Serem vam se u izvjestaj. Naprijed zmajevi idemo po pobjedu !!
daj mi kasiku da se ubijem.... jadna nam majka sa ovim propalicama...
SDA je izgleda uzela SBB pod svoje
SBB je jedna veliko iznenadjenje,jedno veliko razocarenje..strasno znaci skivali su pravo lico,a to su lopovi isti kao i njihovi koalicioni partneri..
i Dok jadni gradjani cekaju da se nesto konacno pocne rjesavati,oni se prepucajavju preko nasih ledja,pa dokle su spremni ici ovi jadnici?
SBB pokazuje pravo lice svakim danom vise...
Svi koji su glasali protiv prihvatanja Izvjestaja o izvrsenju budzeta za 2012 godinu, su ustvari oni koji nisu zastupljeni niti se sta pitaju u sadasnjoj Vladi.
sto su i ovi iz sbb-a postali kao ovi ostali koji nemaju namjeru raditi nego pricati i sabotirati
zna se ko nikad ne podrzava i ne radi nista, sve je receno samim pogledom na ove koje su glasali protiv
prihvatili se za glavu vise