Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovom retardu i džehenem/pakao je mala kazna...neka je Bog uz roditelje ove dječice :-(
Ne razumijem zasto ne napisete Connecticut kako se i pise na Engleskom jeziku, a ne Konektikat. Pa ni Amerikanci ne pisu Bossnah ili Sarayewhoa kad pisu imena drzava ili gradova... Glupo to izgleda. A ovo sto se desilo je prava tragedija i zao mi je svih onih koji su nastradali.
ljudi pa jeste li vi normalni kakvi crni drzavljani bih koga to jos zanima
Ovakve izjave iz nasih ambasada su cista u puka formalnost, po formatu: \" super da iskoristimo, da prikazemo da ambasada radi i da nas ima..\" Fakt je, da se ambasade uopste i nebrinu mnogo za gradjane BiH po inozenstvu. Ko je jednom proveo zivot u inozenstvu, mogao se u to uvijeriti, ne samo u Americi, nego i po drugim zemljama Europe. Rad ambasada i konzulata je katastrofa. Ah ja, a sigurnost konzulata i ambasada je \"na visokom nivou\", mozete uci i da vas niko ne pita sta zelite, a dok nadjete sluzbenu stranku i ....da ne govorim. Da li je bila pucnjava, da li je izbio rat u nekoj zemlji, ili se desilo nesto trece, silni potparoli ambasada jedva docekaju da ispale kakvu izjavu.
\"Nije poznato da li u pucnjavi ima stradalih bh. državljana\".... koji biser. vjerovatnije je da su mošnje pucale po djeci.
@vipava Gun loby je jedan on najjacih lobija u washingtonu. Dok se pare tu vrte, nista od toga.
nedaj Boze nikome da se desi, RIP !!!
Mora da nas ima, ipak smo nacija od 1,5 miljardi stanovnika
lijepa titova jugoslavija
Pod hitno Iran da pošalje svoje istražitelje u Amer\'ku, agente specijalnih snaga islamske revolucije tzv. Pasdarane سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
zao mi djece :(
Smrtna kazna mu ne gine . Samo vidi li ta drzava sta donossi sloboda naoruzavanja ............. Jadan narod , uvijek ispasta ,kako niko ne opali po politicarima ?!
statisticki gledano male su sanse...
Katastrofa. Mozda se svijet i zavrsava 21. Decembra nakon svega ovoga.