Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj prijedlog za koeficijente iz 08.2008 podrzavam i glasam ZA ! Svima veliki pozdrav i nemojte obracati preveliku paznju na gadove od njih dobijamo bore i previse se sikiramo a nista u biti ne mozemo promijeniti...sve su to klanovi koje je jako tesko razbiti ...dajet si danas malo oduska 01.april je dan sale
Glup si!
DA JE BIH JEDINSTVENA ZEMLJA BEZ PEDERACIJE I BLENTITETA, DO OVAKVIH RASPRAVA NE BI DOLAZILO, JER BI SVI VLADINI SLUZBENICI RADILI DOBROVOLJNO BEZ NAKNADE ZA PROSPERITET I NAPREDOVANJE NAJJACE SILE NA BALKANU !!! POZDRAV BOSANCIMA (i hercegovcima dugih vratova, oni su uvijek virili nas bosance preko planina da vide sta radimo :)))))
Bila bi velika bruka i sramota da je ovaj ZAKON prošao. U novi nacrt ZAKONA O PLAĆAMA treba ugraditi Amandman koji glasi : Sve isplate plaća po ovom zakonu treba svesti na iznos koji se isplatio za 08.2008 godine. To je mjesec u kojem je penzionerima u Federaciji Bi H utvrđen koeficijent 1,65 koji se do danas nije mjenjao.Kada se ovaj koeficijent promjeni, za toliko treba mijenjati i visinu plata. Ovaj amandman će se primjenjivati dok Federacije BiH ne izadje iz recesije.
E steta, a bas je bio morbidan zakon...ne mogu da vjerujem da ne žele 2.100 KM penziju...pa od čega oni misle živjeti...ccc....dushe drage, bash mi ih je zhao...whahaha