Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@jes vala; jer su i Zlatko Lagumdzija i Zivko Budmiri dokazani islamisti :):) U kojem svijetu vi hercegsrbi zivite, da mi je znati...
e nek\' vi vodite racuna o narodu pa makar... Kako smo samo bili glupi pa ne glasasmo za vas
\"Nije ovo sukob Srba, Hrvata i Bošnjaka već građana i seljaka\"
Aj mati ko se sve bavi politikom.
Ne mogu da vjerujem kakve se ovdje gluposti pisu, razmahana balavcad seru nacionalisticki i fasisticki jedno po drugom i prizivaju neka zla vremena. Da vam roknu samo dvije sve bi vam se samo kazalo... Sve neki cyber ratnici koji nisu otvorenije rane od ogrebotine imali. Svilen gajtan, pa zadavit!!!
BiH ima svoj Ustav i ustavno određenje. To je temeljni zakonski akt. Govoriti o građanskoj i centraliziranoj BiH i poduzimati radnje na tom usmjerenju je protivno Ustavu i nezakonit čin spada u Antidaytonsko djelovanje. Javna je diskriminacija ako se to toleriše Lagumđ_iji ili Ku_kiću a istovremeno proziva ili traži sankcija za Do_dikovu secesiju RS ili Juriš_ićevu \" Hrva_tsku do Dr_ine\". Ustav i zakon moraju važiti jednako za sve. Svatko tko ga krši radi kontra države!
Normalno - BiH po mjeri svih ? Moguće!
Gospoda iz stranaka predocenih u tekstu nemaju pravo na destrukciju i omalovazavanja ideja SDP kao sto je gradzanska Bosna i suglasno tome i glasanje. Gospoda nisu dorasli trenutku koji Bosna zahtjeva.Gospoda koja se namece kao \"general poslije bitke\'nemaju kredibiliteta da kritikuju napredne misli koje su u okviru drzavotvodnosti Bosne. Ukoliko nemaju kredibilitet,a nemaju,doticni imaju nesto drugo.Sta je to drugo??To drugo je njihovo destrukcija koja se da ogledati i kroz agresiju na Bosnu i kroz vrijeme mirnodobsko kojima su obiljezeni kao apsolutni :dileri\'droga za narod.Naravno \"droga\" (uslovno receno)je od bosova cija je ideologija drogirati bosanski narod stvarajuci AMNEZIJU. Vrlo su u tome ucinkoviti bili .Izdvajam doticnog Halilovica koji je dugo vremena obnasao funkciju ministra za raseljena lica.Halilovica bih prije nazvao ministrom za raseljavanje lica .
Hejjj Hare kad ti zamjeni stranku :D hehehehhehehehe luzer
dobro bi to bilo da BIH bude kraljevina,ali kojeg kralja mislis za pocetak uzdignuti natron,i ko je kraljica
Ubjedljivo najbolji muslimanski politicar je Haris. Voli ga narod u Srpskoj jer nam je ucvrstio RS. I sad njegova TV1 daje prostor legalnim predstavnicima srpskog i hrvatskog naroda da kazu sta misle. Valjda ce se Haris jednom vratiti na vlast.
Mevlut Čavušoglu: RS pokazala da je stabilniji dio BiH
Svim ljudima dobre volje koji zele dobro ovoj drzavi ova poruka. Ne obracajte paznju na nacionaliste sto sire mrznju izmedu tri naroda u bosni i hercegovini, jednostavno nemojte nista komentirati to sto oni napisu, samo palac dole i nastavite. Posebno onima koji pisu protiv muslimana. Ukoliko se neko zeli informisati kako to oni rade jednostavno neka ode na portal poskok.info. NE OBRACAJTE PAZNJU NA NACIONALISTE, SAMO PALAC DOLE.
Haris je jedini nas politicar koji se moze dogovoriti sa Srbima i Hrvatima. On se sa Dodikom uspio dogovoriti o reformi policije, sa Kuvajcanima se dogovorio da im proda Zeljezaru za marku, nasao bi zajednicki jezik i sa Hrvatima da im damo 3. entitet. Stranka za BiH ima najbolji kadar, ima najbolju televiziju TV1. Samo Haris i Stranka za BiH.
@999,vukooovar,raaaavno
jadna tvoja mati što te tako glupog rodi
A sad se malo ulizujes Hrvatima a ?? Ali ne brini se, oni nikad nece zaboraviti Vukovar. Ako ne ovi Hercegovci, onda nece pravi Hrvati koji zive u Hrvatskoj !!! I mi smo uvijek bili prijatelji Bosanci i Hrvati, a sad bi vi da to promjenite ? Jadni ste, Smrdijo !!!!