Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trebao se samo uclanit u stranku. Sad bi bio: ljekar, savjetnik Federalnog ministra za Zdravstvo, sudski vjestak medicinske struke, zamjenik u komisiji za ljekove, i radio bi u 6 privatnih poliklinika.
ne seri
On je izabrao pokusaj makar ispao popusaj.......svaka cast momku a ovim dosljama mogli bi nekad vi raditi u svojim gradovima a ne nagrnuli svi u Sarajevo nije ni Sarajevo sto je nekad bilo.......malo sad urbane raje sve opanak do opanka cist dokaz kad u sred Ferhadije pusta ce Ceca,Meca,Jana i slicne umjetnice tuga zalost Sarajevo grade sta ti papci rade
NISI NISTA PAMETNIJE MOGAO URADITI. OTICI IZ OVOG ABORTUSA OD DRZAVE JE NAJ PAMETNIJA STVAR STO SI MOGAO URADITI.
I ne pomisljaj da se vracas, napreduju zemlji koja cijeni rad i znanje.
bravo momce, neka ti je sretno !
Nemoj se puno šetati Bavarskom u tom dresu. ;-)
Zato Bakirova zena moze dobiti posao Direktora bez grama mozga i sa kupljenim diplomama,zbog takvih narod lijece tatini sinovi koji se onesvjeste kada krv vide
Jednostavno više nisam mogao podnijeti da mi kojekakvi malograđani kroje sudbinu i da gledam ko sve dobija posao u Sarajevu, a ja koji decenijama živim tu čamim na birou. Trenutno radim u Bavarskoj na Klinici za opću abdominalnu i torakalnu hirurugiju. Dobio sam mogućnost da specijaliziram ono što sam uvijek želio, radim za adekvatnu platu i cijene me i kolege i pacijenti, što u Sarajevu nisam mogao doživjeti (bakire pročitaj opet)
Uh što ne mogu ovih što se za Bosnu brinu iz njemačke i ..... Ne serite više tako vam Boga, uzivaj gdje jesi i nemoj pametovat iz daljine.Ko te pita kako ti je i na kraju koji si ti kurac u našim Bosanskim životima da držiš predavanje???
umij se druže pa pročitaj tekst ponovo, vidim da ne čitaš
@drus Svaki bosanac koji imalo vrijedi i ima odlicne predispozicije za svoju struku ode iz svoje drzave,pored svega, i zbog takvih kao sto si ti..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Svaka čast momku. Želim mu svaki uspjeh i sreću i nadam se da će jednog dana moći na neki način doprinjeti promjeni okolnosti zbog kojih je otišao iz Bosne. Bosna ima strahovit potencijal u dijaspori, nažalost dok su propaliteti na vlasti taj potencijal se ne može realizirati.
bravo zeka kralju evo i jednog al pasinca da je uspio u zivotu😆
''"Zahvaljujući preporuci prijatelja dobio sam priliku da se zaposlim u Busovači...'' - Pa vidiš da je našao štelu za Busovaču. Pa ko je ovdje lud?! Čuj ''preporuka prijatelja''... Ne omalovažavam čovjeka i želim mu sve najbolje ali trebala mu je štela čak i za Busovaču , iako je doktor...
dota šta si ti mislio, ne možeš bit ni seoski doktor bez štele
Ne svidja mi se novi izgled portala.
Ne svidja mi se novi izgled portala.
Bolje crknut ovde u Mordoru, neg živit nedže normalan život vani....ne bi ja mogo bez redukcije vode
Ovo je sramota za Bavarsku,zivi tu a dres od Borussie haha.
Polako.Skontat ce vremenom.
Novi dizajn ne valja nista !
Ne sviđa mi se novi izgled portala.