Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel nam se ovo Slučajni Prolaznik nameračio da dokrajči Bosnalijek i proda ga nekom strancu od koga je prethodno dobio ček?
Naravno da je S.Prolaznik nameračio dokundisati ovoj kompaniji ali neće moći ove noći!
Ove partiokrate iz SDA-a jedino znaju uvaliti svoju familiju u nadzorne odbore,postaviti svoje KLIIMoglAVCE za direktore JP i PREUSMJERITI veći dio profita u budžete da zakrpe dubioze nastale zbog populističkih predizbornih zakona kojima su kupovali glasove a manji dio profita u privatne đepove uz procenat naravno partijskoj kasi . SDA minderanje
E SADA NEKA VAM AMAR BUDE DIREKTOR, SAD CE VAM ZNACI PEDER I NARKOMAN DA UPRAVLJANAD SUDBINAMA 600 LJUDI KOJI RADE TAMO, SAMO ZA KOKAIN TROSI 10000 KM MJESECNO, A NA NJEGOVA SWINGERSKA SIJELA KO SE NE PRIDRUZI TAJ MOZE ODMAH OTKAZ POTPISATI. PAZITE SE, ON OKO SEBE OKUPLJA KUCKE (MUSKE), TE IH MAZI I PAZI, PODRAZUMIJEVA SE, UZ NOVCANU NAKNADU
Drzava za Zlatka, Zlatko za sebe
Za ovo su šehidi preselili u ratu: http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/teme/101105-bankovni-izvodi-s-kartica-izvrsnog-direktora-bosnalijeka-amar-arslanagic-spiskao-1-2-miliona-km-na-luksuz.html Gdje žive ova gammad lopovska?
Ovu SDA lopovsku krmad koja misli da je privatizirala Bosnalijek treba objesit na po čaršije.
zacerali vam sva trojica Arslanagica...
naravno da vlada nije obavezna stavljati lijekove na esencijalnu listu, ali bilo bi to sramno da se domaci proizvod ne zastiti. ne bi mi bilo krivo da vlada preuzima kompanije, ali ova vlada........hahahahhh, stvarno smijesno, kakva gomila morona i nesposobnih spodoba. Arsla je od Bosnalijeka napravio nesto, a vlada u koju god kompaniju da je usla, ta kompanije je vrlo brzo propala. sem toga, pouzdano znam da je Arslanagic pomogao svakome ko mu se obratio.
bosnalijek su napravili komunisti kao i sve dobro u ovoj drzavi a ne neki sda uhljupi koji krcme i pustose sve cega se docepaju. i vratice ga ponovo i to veoma brzo jer to je njihovo
Drzavi bi najbolje bilo da proda tih 19% dionica i onda da skine sve lijekove Bosnalijeka sa esencijalne liste lijekova pa da vidite kako Arsla vodi kompaniju. Bosnalijek bi na koljenima bio za najvise dva mjeseca. Ni Libija ih izvuci ne moze jer im je tamo obustavljen izvoz. Ovo sa sastancima dionicara i glasanjem je glupost obicna. Vlada Federacije po zakonu nije obavezna stavljati lijekove Bosnalijeka na esencijalnu listu!!!!!
Niksicu nema nam nista od vijagre
Arsla je meni bog:))
Zlatko, ipak ti ostaje samo Elektroprivreda - vidi s Grabovicom da struju u Mostar proda preko Bangladesa ili Rusije naprimjer a za gubitak koji je napravljen krivite prethodno rukovodstvo (bas vas briga, narod i onako ne konta i ne zna ni koji je danas dan a kamoli kada je kakav finansijski izvjestaj Elektroprivrede objavljen). Pare koje si dobio da prodas Bosnalijek fino vrati ljudima koji su ti ih dali i reci da plan nije uspio.
to sve treba motkama rastjerati
Prijatelju moj vlada FBiH nema 46% kapitala u Bosnalijeku, sva sreća jer bi tada uspjeli u svojoj nakani, Vlada FBiH ima nešto oko 18-19% dionica, a ukupno se 46% priklonilo ovoj nakani Vlade. sada bih preproučio vladi da se prihvati posla recimo u Krivaji, Feroelektru i drugim propalim kompanijama kojima je potrebna vladina pomoć, a gdje Vlada ima i preko 50 posto dinica te je vecinski vlasnik.
FBiH ima samo 46% kapitala u Bosnalijeku i sada bi da ona uprvalja s tim, ne drzava nego ovi Zlajini klimoglavi... E neide to tako pa nije ovo komunizam... Pa nije Bosnalijek Elektroprivreda pa da mozete da radite i namjestate poslove kako hocete... Nije Edin znaci Elvedin :)