Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dotakli smo dno, sad ga probijamo, Šćepo, Špiro, Lukač, Ćulum, Osmica. Mrak se nadvio u Tamnom mracnom vilajetu, sretan je onaj ko ovo posmatra iz dijaspore. 800.000 nas je izbjeglo u zadnjih 5-6 godina, koliko ce nas ostati poslje egzodusa koji startuje od 1.Marta?
Ko ti je kriv kad ne znas, da znas dobio bi titulu Lorda i zemlju kraj Miljacke i neko Ministarstvo
A GDP/BDP za taj isti period porastao za sa 16 na 18 milijardi dolara, čudno
Ma najbolje Brankovića, Radeljaša i Omara Mjesečara staviti da to vode lijepo sve po zakonu
Nazalost i kroz ovo se vidi nemoc drzave.
nezz sta je sporno 😂🤣
Svaki boziji dan kazemo nemoze gore, a ono sve gore i gore. Mene vise nista nemoze iznenaditi u ovoj drzavi. Mi smo samo NIJEMI posmatraci i sve dok sutimo bice nam ovako ili put pod noge.
SDA SNSD HDZ kriminalci
ovdje treba ubaciti ovaj novi virus da se konacno rijesimo parazita
svi lazu,samo srbi posteno rade..kaze Spiric montiran proces..sve posteno kupio.stan,u Becu,auto,i imovinski karton.MILIONERA..
Lord Emir otvara izložbu Pijani majmun u centru za Kulturu Grada Sarajeva
Pogubno je uvoditi demokratiju u društvo gdje je 50% stanovništva polupismeno....
@inspekt Potpisujem!
Ooojjj Špirić pa gdje mi živimo. Čovjek je na Američkoj crnoj listi zbog korupcije a kod nas ga predlazu da bude na celu agencije koja je zadužena za borbu protiv korupcije... ebo lud zbunjenog.
Kakav crni Spiric. Predlozite Zukica ili Sarajlica 😂😂😂