Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj Sule. Kada si ti sa Zlatkom sklapao koaliciju onda je to \'\'proeuropski blok\'\', a kad se drugi sastanu, e onda je to etniĆki blok. Ništa, biće u dure. Ide kompzicija 2 + 2 + 2. Dečki iz \'\'glavnog stana\'\' i narodni mesari na klupu za rezerve. Morebit nekad opet zatrebaju. Teško je danas do lojalnog Hrvata doći.
Imal pomoci za stete od poplave? Banjaluka se gradi ostalo pod vodom. Panonsko more
a jel bilo dobro 92. ?
Suki oprosti nismo te prepoznali. Stisla guza jelde:) Kad jedan veliki kara(preglasava) jednog malog onda je tebi OK jelde, jer ti karas. Al kad dva manja karaju veceg onda uf uf uf ne valja ne bi ga ja primao? Baš si do jaja principijelan. pljuc ...
Ljiljan je kršćanski i hrvatski simbol –VIDEO- LINK http://www.youtube.com/watch ?v=qjJjEh-gHA8&featu re=r elated
Ja budale ,a dobro je kad se dvije Muslimanske partije sastaju i odredjuju sudbinu drugog naroda ili jos bolje kad Muslimani glasaju i biraju Hrvatima predstavnika u predsjednistvu ,tad je to dobro.E budalo jedna nikad da shvatite da nemate toliku moc da radite sto hocete,mozete ali samo u svom vilajetu a tamo gdje su Hrvati i Srbi vecina e tamo mozete malo da pusite.
tihicu mamlaze boziji. oni se sastaju od 91 i isto je u glavi bolesnika. nisu to djeda mrazevi da nam donesu nesto dobro ili da nas obraduju , samo zlo i jad. povapireni hoce da piju krv misle da je 91. moge samo sispu i to ono velicanstveno jer mi smo merhametli i dacemo u velikim kolicinama.
Stigao sam drage kolege. Bio sam u posjeti kod mame Zelenog zuba. Ne znam da le zvrsena predstava u kinu. Poslali smo ga tamo da nam ne smeta. Sta reci za ove jedinstvene guzove.
Sule i kompanija ne znaju hoće l\' piškit\' il\' kakit\'. Prvo kaže nema trećeg bloka, sad\' ne valja bez trećeg. Svašta, koji mamlazi.
ostavite vi Vlajikija na miru, to nije vas problem. a ako bas zelite biti konstruktivni, imate Sejdu pa de malo o njemu...
Da, Emil Vlajki nije ikebana, on je pravi predstavik hrvatskog naroda u RS-u, izabran demokratskom putem, zar ne? E moj šupljoglavi balavče, još ti plitak...
A sta je po tebi, bezobrazluk, tovare? Kad se dodik miješa u formiranje vlasti u FBiH ili nešto drugo? hajde, konjino, objasni nam lijepo!
ima li kraja muslimanskoj podlosti? ikebane i gseronje kao jurisic i salama su dobri a kada dobijete odgovor na svoje bezobrazluke \"onda to nije u redu\"? a jeste usran narod, Tito dragi
To, Rale, tako se priča... Ti predstavljaš prave Srbe i njihovu kulturu, tako treba... Pokažimo im ko smo i kakvi smo
Ratko, Da ti jedan pravi Srbin, koji se borio u ratu, za razliku od tebe, kaze da si idiot, koji se krije iza tastature. Ja sve sto kazem ovde, smijem reci i na stadionu Zelje ili Sarajeva. Uvjek se sjetim kada mi je jedan francuski oficir rekao za vrijeme rata da nigdje nije vidio toliko budala na jednom mjestu kao ovdje u BiH. Zalosno, koliko je covjek bio u pravu. Ovo se naravno ne odnosi samo na tebe. Imas svoje slike u dva ogledala. Vidi se da smo isti.
neka,ebli te oni,kad smo 95 mogli rijesiti problem stoljeca,ocistiti bosnu od nebosanaca,sda je reko stani,i potpiso dejton,pa,sad se natezi sa njima.
Dokle ce te trpiti ove kao \"ratko\" ?