Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos malo pa genocidno cudo nestalo !!!!! Ja sam davno rekao da vrhovno govedo radi za nas, zivi bili pa vidjeli !!!!! SIKTER
Evo ga jedan realan u Sumskoj.
Kad ce napokon taj referendum , da mogu kako i ja bi ga pogurao ! Aman vas iz manjeg entiteta , zar ne shvatate jednom da vas lik vodi u propast , unistit ce vas a vi i dalje srljate ..nisam vidio tako \" slijepog \" naroda ! Molim sve pripadnike iz manjeg entiteta neka mi nabroju sta ve lik uradio za vase bolje , mozete li sabrati 2 i 2 ?? Dodik = Milosevic obojica unistili vlastiti narod .. eto a vi kako god hocete , burum vam :-)) Opametite se jednom Bosna je vasa drzava kao i moja ;-)
ivanić je pravi k.r.m.a.k
Nista se neplasi IVANICU,tebi i takvim (STRASLjIVIM)je blizu MAJKA Srbija,dok MILORAD DODIK i SVI ostali,KRAISNICI, ne strahuju od takvih propagandnih i strasljivih prica-a Referemdum je se tebao vec davnih dana odrzati,i pokazati sta je realno a sta nije !!!
@AHAHHAA- Rekao sam ti građanine iz rs PAMET u VUGLA, ponovo sam se vratio u svoje carstvo da vidim šta to rade moje sluge (SERVIANI).
srbi smrde...
OPASAN OVAJ SULTAN! NAPELO SE GOFNO PA MISLI DA JE SRCE U JUNAKA!
Protiv sam stavljanja van snage ovog zakona o referendumu u rs od strane visokog predstavnika, sada ih pustite neka idu realizaciju toga, pa da vidimo kako će završiti taj referendum a ja mislim sada a u to sam siguran, ukidanjem rs od strane dodika, ako bi došlo do referenduma izbio bi rat koji više nitko ne bi mogao kontrolirat odnosno desio bi se CUNAMI u rs kao OLUJA u Hrvatskoj. Zato građani \"boljeg entiteta\" rs PAMET u VUGLA. jedna-jedina BiH.
vas istina naj vise boli
ZA MENE JE ISLAMIZACIJA KAD IMAS U KOMSILUKU LIKA KOJI JE OBELEZEN IZDAJOM MOJIH PREDAKA.KOJI ZARAD NEKE DOBITI IZDAO JE PRETKE,ROD,MAJKU,VERU I SVE!...KOJI SE DOKAZAO KAO VECITI KRVNIK MOG NARODA...MOZDA NISTE SEBE TAD ZVALI BOSNJAMA..AL PAMTIMO VAS SAMO PO ZLU! NEMA OD VAS DOBROG...STO GRBO RODI VREME NE ISPRAVI! BOLJE JE OVAKO...KAD VAS NEMA NA SRPSKIM ULICAMA!
koja ba islamizacija izadzi malo u grad obidzi kafane budalo da vidis islamizacije
NIJE BILO NI RAZLOGA DA NEKADASNJA NACIJA MUSLIMANA U BIVSOJ SFRJ,I I NJENOJ POKRAJINI ORGANIZUJE REFERENDUM I PREGLASA CEO JEDAN NAROD! SVE ZARAD ISLAMIZACIJE I AZIJATIZACIJE OVOG PODRUCJA! KO JEDNOM POVUCE TAKVE POTEZE,OSTAVLJA DOZVOLU DA I DRUGI REAGUJU ISTO!
ako bude sukoba neka guzonje i foteljasi gurnu svoju djecu u prve redove
SMR-dim.....he-ble ti sve sandjaklije mamu seljobersku a ti njima......vodi ih kuci svojoj !!!!!! SIKTER
Oj, Dodiku, rodila te mati al se zeznula jer narod sada pati!
polako jadnici,polako...necete vi ni pracke opaliti dok vam amerikanac ne dozvoli...a ako i dozvoli,eto vam ga pa ginite za ideale jer ste maloumni ja sam ovaj put deserter...