Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ništa dobro nisu uradili ni ono,a ni oni prie njih .Samose i jedni i drugi bore za fotelje
"Ponovnim donošenjem ovakve odluke parlamentarna većina u Skupštini TK prejudicira odluke Ustavnog suda FBiH i time iskazuje krajnje nepoštivanje pravosudnih institucija FBiH", nadam se da će bar u ovom kantonu stati u kraj SDA-ovskim malverzacijama.
Pitam se da li ima iko dobronamjeran u okruženju SDA ko bi im pomogao da se vrate u realnost. Tvrdim da nass je do svega ovoga, do neimaštine, bijede, destrukcije države i vlasti, zatvaranja fabrika i radnih mjesta, na koncu zatvaranja i tih javnih kuhinja od kojih se 60% stanosvništva hrani i zivi, dovela SDA i njihova rušilačka i "Daj samo meni, za ostale me boli lakat" politika! Više pod kožu ne može...
so pathetic !!! pure prostitution
Slijedi kalupljenje fotelja za pozadine SDA i ostalih satelita
naravno da nije, ali moraju SDAovci opstruirati, fotelje su u pitanju
Ne može skupština smjeniti premijera, niti ministre, ona samo može smjeniti Vladu. Ovo je nelegalna odluka, a SDA i riječ legalno ne idu u jednoj rečenici.
Sta ce SDA i njihovim satelitima osnovi, njima su bitne fotelje ostalo je nevazno.