Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Same kamere nisu rjesenje! Kazne moraju biti ostrije. 30KM/h preko ogranicenja, odmah auto zaplijeniti ili pod drobilicu! Pod dejstvom alkohola vozis odmah siditi za pokusaj ubistva! Kad se napravi pametan ka dobro vozim sta je za mene alkohol... Kamere policajcima prilikom zaustavljanja nema pusti ga on je ovaj onaj... Svako zaustavljanje dokumentovati!
LEZECE STOKO POSTAVITE. TZ NA RELACIJI TUSANJ SLAVINOVICI, SJEVETNA STEANA RIJESIOA
to moze al u razvijenim zemljama...ne znam zasto nas svrstavas u isti koš...? 70% stanovnistva nepismeno, glupo, tvrdoglavo...kome da uvodis "rigorozne" kazne? pa nigdje nema tih pravila, bez obzira sto smo frustrirani to se ne moze uvesti...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ne nabavljajte vozila policiji!!! Samo to ne! Imaju ih i previše. Treba nam policajac na nogama, da hoda, ne da se vozi, da zna svakoga u kvartu, da bude na usluzi građanima (i seljacima) ovoga grada. Trebaju nam kvartovski policajci, ne oni koji projure u autima! Ne aute, nikako aute. Nabavite im cipele!!!
Blago se nama kad nam ti probleme rjesavas
Uposljsvate ih evo 4 i kusur godine od kako ste na vlasti. Ljudi kako odlazd u penziju nit i ko mijenja nit koga zaboli racku za to i doslo se do cifre da fali 200 policajaca. Bruka i sramota.
Poostrite kazne 500%, povratnicima zatvor, ne ide drugacije. Kazne od 50 km su smjesne
Nabavite policiji vozila koja će prilikom vožnje snimati prekoračenje brzine i nepropisno parkirane automobile.
Bez tzv. narukvica i praćenja višestrukih povratnika u saobraćajnim prekršajima ništa se neće napraviti#
FATMIRE HAJDAREVIĆU POVEĆAJ BROJ PATROLA I NABAVITE KAMERE KAO U RS-U ŠTO IMAJU ZA MOBITELE I POJAS I POSTAVITE IH NA POTEZU VIJEĆNICA- ILIDŽA,ILIDŽA-HRASNICA,DOBRINJA ISTO I NABAVITE VIŠE POLICIJSKIH PRESRETAČA DA BI STE SMANJILI BROJ VIN DIESELA!
Pogled neukaljan mišlju!
Kod nas vazda kolektivno, nista preventivno. Ko da se ništa nije naučilo iz prethodnih ubistava.
Kod nas je sve post festum, politika poslovicno nesposobna...ali i gore od toga jer najveci je problem u konkretnom slucaju sto policija nocu ne hvata trkace i kontrolise, ok boje se guzonja shvatam, al za strah od obaveze se ne moze primati plata a istovremeno terorisati obicni gradjani za zmigavac i gluposti.
Kao u normalnim drzavama . Svakom policajcu kameru na uniformu . Izmjenit zakone drakonske kazne za brze voznje , dozivotno oduzimanje vozacke , zatvori minimalno po 40 godina .
Niz Buca Potok ko Need for Speed
Jbt kamera, oduzimajte debilima vozila,dje vi zivite, cijelo ljeto se majmuni trkaju u kadnim satima na motorima,autima ,dje je policija u to vrijeme???? Izvedite policiju na ulice da rade svoj posao....
Policija ne radi Svoj Posao Vozaju od Benzinske do Benzinske i ispijaju kafe dok trkaci divljaju po Gradu
Sta imamo od Kamera Klinjo !
ZELIM ime osobe koja je naredila nedavno postavljanje kamere na autoput, a ne na gradskim raskrsnicama.