Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uk, kao United Kingdom, ili?
ovaj nema samopouzdanja al ima vijagre u đepu, tako da kad ode u posjetu Kolindi ostaviće pismen dojam. Uljudno i higijenski.
Iznenadili su me komentatori, taman kad sam pomislio da me više ne mogu iznenaditi... Našli ste za shodno da komentarišete nečije prezime, a momak - gledaj - radi! *bem li vas praznoglave.
@h8er_ koji si ti hemoroid da nikako da već jednom skontaš , da ako se ukazuje na smrad komunjizma, to ne znači da neko podržava sda nego je veći prioritet ukazivati na pogubnost uhljeba crvene politike
fhhjjj
ovi počeli kao i ovi iz SDA, dovode na čelo stranke ljude koji su nepoznati i čiji rad i znanje treba prije svega dokazati i afirmisati, ovo je jedan od razloga što često čujem da ne postoji prava opozicija za koju bi se glasalo, pa ljudi i ne izlaze na izbor, što primitivci na vlasti ( SDA ) vrlo vješto koriste godinama
Kad roditelji od djeteta naprave debila s odgojem, na kraju zavrsi u nasoj stranci il u sdpu. Sda nista nije puno bolja od pomenutih, samo sda nisu protiv dzamija, i to je njihov plus, sve ostalo je otpad , lopovi ko u ostalim strankama , samo druge boje.
Ali kad nemate šta da kažete, ljude bez skandala i čistog obraza prozivate radi imena i prezimena i govorite da su homoseksulci što je totalno neosnovano, a one tamo lopove iz SDA više niko i ne proziva, normalno je biti lopov, krasti, lagati ali nek se preziva Izetbegović, Ahmetović, Tihić itd... ustvari, vjerovatno vam smetaju što ne idu po džamijama... kako ono, gdje će biti bošnjački član predsjedništva a da ga nema na Bajramu u Begovoj?
Dobar momak, pametan i sposoban
Sa srecom i u pamet, ove kleropapke mozes pobjediti kulturom, pamecu, argumentima,borbom protiv korupcije i depotizma....
kakve su ovo budale bože dragi,predjevaju prezimena i pokazuju se kao građanska stranka.
Nekima je i Broz bilo čudno prezime. Samo naprijed.
Nihad Uk vs Tarik Dautović
Svaka mu cast nek nije samo SDA pogani balija
cucks ;)
nije da je sda i sdp.. bolja.. ali ovi su fakat smijesni sa ovim prezimenima i imenima.. ako te je sramota.. idi gore gdje se osjecas na domacem.. cuj Uk.. kome se vi uvlacite alahat?
@Vicious Uk.. is that really you? :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Koji su ovo mentoli. Samo mjenjaju prezimena da budu "evropejskija". Pa tek smo Gratza prezivjeli, sada Uk. Hebala mu britanija selo iz kojeg ispuza
Pravo sarajevsko dijete,momak 1/1 !
Jučer u Ferhadiji arap govori liku što prodaje sladoled : Ja bošnjak, ja bošnjak... Nako nešto kontam, kad svi iselimo inšalah iz BiH ili bar oni koji to mogu i koje djeca povuku vani, ostaće samo ovi "bošnjaci", Naša stranka, SDA i SDP njihova rukovodstva, jer glasaći će im biti ovi novi "bošnjaci", koji će na kraju izabrati svoju stranku i tako će BiH postati jedinstvena i cjelovita i neće biti nacionalistička, svi će biti arapi.
Koliko god se neki trudili, u Sarajevu NIKAD neće bit "čudnih" prezimena, jer smo mi (koliko god da nas je malo ostalo) odrasli i NAVIKLI da živimo u multikulturalnoj sredini, a ne HOMOGENOJ sredini gdje živi 99% jednog naroda, pa vam zato sve drugačije smeta.Valjda je bogatstvo jednog društva što ima raznih ali i RAZLIČITIH imena i prezimena.
@Tukelje ako multikulturalnošćui smatraš kad je 90% pripadnika istog naroda i koji forsiraju jednu kulturu onda je Sarajevo multikulti grad. Ma šta grad!? Metropola!
@gusta me.O tome i govorim. Ja sam i napisao "koliko god nas je malo ostalo", jer očito da ljudima koji su poslije rata naselili ovaj grad smeta što se svi ne zovemo i prezivamo isto, jer oni iskustva iz svojih sredina pokušavaju da na silu nametnu u Sarajevu.Meni NIJE čudno da se u ovdje preziva neko ni Uk,ni Albahari,ni Truhelka,ni Štajner,ni Zenuni, ni ovako ni onako, jer sam na to navikao i to je ono što me veže za svoj grad.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)