Komentari (522)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sav jad i bijeda države u nekoliko stotina sekundi.
A najgore kad se ova FGR koalicija poziva na slobodu govora. A oni svi razmisljaju kao u vrijeme komunizma. Nikad ovaj narod u historiji nije bio slobodniji, nego za vrijeme SDA. Sjetite se amo kako su SDP-ovci brutalno uzimali reket, kad su vladali.
Sve imam osjecaj da je ova namjerno zeljela problem napraviti, iz kojeg razloga?.....Pa jbt, zenska ufatila snimati ljude iz cista mira...Zamisli da tebe na sred ulice neko pocne snimati ispred nosa, ovo je provokacija....
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Prvo policajcima treba napisati kaznu za masku. Neshvatljivo je da policija građanima pise kazne a sami nepravilno ih nose.
pa haj ti izdrzi citav dan pod onom brnjicom
@Aki..ja sam čitav dan u fabrici na mašini sa maskom radim..pola države radi pod maskama, gdje je problem..?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ako je ovo njeno ponasanje normalno onda...
sto brisete komentar o slobodama ovakvih u Saudijskoj Arabiji, istina je da ne bi smjela vani krociti pogotovo ovako osisana i bez maHrame
Čuj ometa službeno lice hahahaha ne zna ni zakone lik. I ja bih snimao definitivno
Populizam I renesansa
Bahte drotove odmah otpustiti. Pa nek on na birou naredjuje materi svovoj
Ništa smiješnije za pogledati, kršila je javni red i mir tako što je snimala neprofesionalnost policije , mogu samo zamisliti kroz kakva je dalje maltretiranje prošla .
@gooUser1607471274 jadnica
policajci nepropisno nose maske, ako ih spuste ili skinu dok nemaju posla ili su udaljeni od gradjana je uredu ali ako imaju prestupnika i treba da obave zadatak onda ih moraju propisno nositi.preporucujem ministru da posalje grupu policajaca u NJemacku i Skandinaviju na obuku i onda neka ti obucavaju ostale..ovakvo ponasanje nije prihvtaljivo.ova je zasluzila da je uhapse pa i da je u zatvoru do gola svuku sto se radi u svim evropskim drzavama ali se policija mora propisno ponasana a ne ovako
Svaka cast policajcima
E, i onda, ne volem Šizove i nervne bolesnike Pre ih puštali za vikend Sad ih puste pravo pred kamere
Novinari nikada nisu bili bezobrazniji. Ova bezobrazna novinarka je izazvala nered. Treba je dobro nauciti pameti. Gdje god dodju hoce da su izvan zakona. Kada pozovu u emisiju, prekidaju, omalovazavaju i potpuno degradiraju sagovornika. Ona nije jedina novinarka koju treba prevaspitati.
A ti si šuti pa neka te guze. Neka je treba se boriti protiv ovakvih
Treba i u POLICIJI, razbiti SDA BRATIJU !!!
Ovdje uopste nije bitno je li novinarka nego pravo svakog obicnog gradjanina koji ovi balvani od policajaca ne razumiju.Gdje su ovakva privodjenja vlssnika dzipova i tamnih stakala???Nigdje zato mi ne tupite tu o nekom zakonu
A sto se pitate sto je infekcija sa virusom sve veća ?pa rijetko ko nosi maske FFP2,a sto blokirate komentare gdje su policajci proskw godine nasilno djevojku uvozili u auto?
Ma ova 2 policajca su cijelo vrijeme pokusavali biti pristojni, ne razumijem? Objasnio joj je zasto je lisena slobode, njegovo pravo je da je lisi slobode ako smatra da treba a njeno pravo je da objasni i brani se na sudu, cemu ovolika vriska, agresiva, provokacije od gospodje?
Nasilno hapsenje.. halo.. ovo nije normalno. Dodjes zajebavas policajca rugas se provociras.. i sta... Izgubili smo pamet skroz. Svi se pozivaju na ebenu demokratiju i svi poznaju zakone, pa nemoze raditi sta god ko hoce... Nije to demokrarija!
Jeste demokratija kada radi kome se moze ali ne moze obicni gradjanin..e sad ce radi unutrasnja kontrola