Komentari (474)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BOJKOT HRVATSKIH PROIZVODA! Najmanje sto mozemo uciniti za zrtve.
Odlicno. Neka svi vide ko koci napredak i razvoj BH. HDZ zlocinacka politika je otkrila svoje pravo lice, blokirali su stotine zakona. PRIORITET: Nikada vise zlocninacki HDZ ne smije biti dio vlasti, a Covic koji je logorase koristio za rad mora biti uhapsen i procesuiran.
Hrvati su svjesni da su apsolutna manjina u BiH, njihovih 8% populacije (kada se iskljuce oni koji zive u Zagrebu i po Evropi farbaju fasade) ne moze biti konstitutivno i imati pravo da blokira odluke vecine. Jedina opcija im je rat, a posto je tzv HB sada dokazano genocidna tvorevina pokusavaju da to ubrzaju. Problem ce uslijediti kada ih EU poklopi zbog dizanja tenzija a HDZ popusi debelo, a tada cemo normalizovati odnose i fokusirati se na pravu opasnost - Ruski satelit Srbiju.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
BOJKOT HRVATSKIH PROIZVODA! Najmanje sto mozemo uciniti za zrtve.
Hrvati su svjesni da su apsolutna manjina u BiH, njihovih 8% populacije (kada se iskljuce oni koji zive u Zagrebu i po Evropi farbaju fasade) ne moze biti konstitutivno i imati pravo da blokira odluke vecine. Jedina opcija im je rat, a posto je tzv HB sada dokazano genocidna tvorevina pokusavaju da to ubrzaju. Problem ce uslijediti kada ih EU poklopi zbog dizanja tenzija a HDZ popusi debelo, a tada cemo normalizovati odnose i fokusirati se na pravu opasnost - Ruski satelit Srbiju.
bravo to je jedini recept protiv ustasa al totalni bojkot ...samo ovako ce nas nauciti postovati ostalo sve macku o rep . Molim vas razmoslite svaki put kada uzmete hr. proizvod i reci sam sebi necu biti glu.p.i bosnjo i nece uzeti hr. proizvod
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ridjobradi medjedu iskoristi presudu i strpaj toga sto podrzava ratne zlocince u istoriju ...takav poklon neces nikada vise dobiti a nemaj nimalo milosti kao i oni prema nama u Ahmicima...unisti svaku klicu za bilomkakav treci entitet jer vidis da lude sto ne mogu da ga dobiju,,,da bi razvalili Bosnu i Hercegovinu
Da li fotografija D. Čovića i B. Izetbegovića sugerira obojici krivicu za nastalu situaciju? Za Čovića i HDZ se zna. SDA međutim ne snosi krivicu ali svakako odgovornost što nije htjela, znala ili mogla (nije ni važno, jer važni su rezultati) stati u kraju izdajnicima u Banja Luci, Mostaru ali i Sarajevu. Također, SDA i njen predsjednik prije svega nisu smogli snage da reformiraju stranku, i učine je snažnijom. Ima li šasne za SDA na izborima 2018, vidjet ćemo.
Čović je dobro koristio neke informacije koje je imao u Predsedništvu BiH. To mu je koristilo u specijalnom ratu i dogovorima ON - Dodik - Plenković. Rat lanim inforacijama, smo im oduzeli i finale je bio Tribunal. Državnicima, kojima istina i obraz nisu prioritet, kad tad povuku na stranu fašizma! Nažalost, evo dokaza se.
Pa Bake , Čović zna nakon što je njegova stranka osuđena za UZP da nema šanse da Evropa primi Bih u uniju dok je ta stranka na vlasti
Bandit (v.d. predsjednik) ce blokirati napredak BIH ka clanstvu u EU. Zar ova izjava ne govori dovoljno. Znaci, zbog dokazane krivice cjelokupnog Hrvatskog vodstva, mi moramo biti taoci u istini !! Ovome se mora pod HITNO stati u kraj i naci nacina da nastavimo put ka EU. Oni koji svjesno rade na tome se moraju procesiurati. Narod mora jos jednom ustati i boriti se za sebe, nema vise vremena. NEMA !!!
Sta ces tamo Plenkovicu, trazice ti pare za "pomoc" Hrvatima iz Hercegovine, koje ce iskoristiti za pravljenje novih vikendica i vila. Sjecate se Ante Jelavica koji je pare Hrvatske za "pomoc" Hrvatima pokrao i podijelio poslusnicima za gradnju velelepnih vila. Isto bi uradio i Dragan Covic, vlasnik vile od 5 miliona KM uz manje skretanje toka obliznje rijeke. Jako je "ugrozen" i "neravnopravan" da je to cudo jedno.
Hrvatski politicari samo gledaju gdje i kako ce ucjeniti da dobiju vise. Koji evropski put? Pa oni su vec usli u EU. Svi imaju hrvatske putovnice, fakulteti im rade po hrvatskim programima i dobijaju diplome hrvatskih sveucilista koje su priznate u EU. Stdenti iz Hrvatske dolaze da studiraju u Mostar. Hrvati u Bih kupuju samo hrvatsko, gledaju samo hrvatsku televiziju.. njihov predsjednik je Kolinda Teritoriju su "zapisali" enormnim krstovima i sahovnicama. Oni su prakticno u EU
https://www.youtube.com/watch?v=CpzUf8M4T-c&t=4s
Stagnacija naseg drustva ne ovisi o jednom Draganu, niti o jednom Miloradu. Prokleta bila ona omladina koja, umjesto da cisti snijeg, planira iz kojeg ce ugla gledati Zdravka i takmiciti se u kolicini alkohola u krvi. Prokleta bila! Eto sto nema napretka!
@CrniPantelija Ti si negdje losu drogu dokacio. Ili si se neke brlje nalokao. Da nisi "praljkovacu" gdje dokacio?
Dugo su ujke i krile lice,sada su ga pokazali u punom sjaju.Nema veze mada Turska,Srbija i BiH nikada nece ni postati clanovi unije.Iskreno gledajuci kolika je clanarina za NATO i EU mi to nebi mogli ni ispostovati .Clanstvo kosta skoro ko i podjela penzija u BiH.
Haman se cova naljutio
Balije, što ste posijali, to ćete i brati!!!
Pa i beremo , BiH svakim danom sve jaca a ko je nevoli neka gleda..
nije problem covicu,onda opet valja bosnjacima izglasat hrvatskog clana.
Moje budale
Moze da se nekom svidja ili ne, ali od srpsko-bosnjackog odnosa zavisi region. Hrvati tu nisu bitini. Kad bi izuzeli kroate iz Bosne, udruzeno Srbi i Bosnjaci bi vojno mogli doci do Slovenije. To su sve ciprirpi drzave i vojske. A srce koje imaju ovi ljudi su veliko.