Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čestitam nadležnim, srozali ste ovaj grad. Napravili ste pravu kasabu. Što se tiče mene, zavrnite još vodu i gasite struju za novu godinu pa da bude kao u ratu. Umjesto da se borite da napravite turističku bajku za vrijeme decembra u Sarajevu pa eto i para. Jok... MRŠ! Pa vidite li vi komšiluka, Beograd i Zagreb???????
Pa šta je sada problem, te pare da pripremu i doček nove godine su preusmjerene za liječenje bolesne djece, sad i to ne valja, je li, kada se daju parebza takve stvari, Bošnjo odmah tipka, STOO NISTE ZA DJECUUU DALIII, BOLESNA NAM SE OD DONACIJA LIJECEEE...
Pa lijepo Bgm, Advent u Mostaru, Advent u Kiseljaku, svi glavni gradovi organizuju docek, gradovi predivno ukraseni, privlace turiste, samo nasi pametnjakovici traze izgovor u virusu, koji inace evo jos malo 2 godine traje. Bagro nesposobna, koja samo gleda pare u svoj dzep da strpa nije kriv virus krivi ste vi sto nam grad propada.
Pa idi u Kiseljak, ko ti brani
nemoj biti ogranicen SemsoBonaparta2. ti glupi odgovori kao seli se ako ti ne valja, pa ne valja kume, hoces reci da je u sarajevu dobro? zime su prije imale bar neku car, sada sve sto imas u gradu je klizaliste na skenderiji, sve ostalo ti bukvalno truhne. bukvalno. na grad od 400+ hiljada stanovnika, jedno klizaliste, jedan jedini otvoreni bazen! sarajevo je kasaba odavno, samo vam je to tesko priznati.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
islamisticki grad koji ima skoro 200 dzamija i vise nalik na tehran ima nego ijedan drugi evropski grad. Samo mutavi majmun nece razumijeti zasto evropa vas mrzi. Vasa strana je istanbul, tehran, islamabad a ne minhen, bec ili cirih, smece muhammedovsko
Od kako je ovaj Nip na vlasti odnosno Kineska Kopija Mafijaske Sda u Sarajevu vise nicega Normalnog Nema
Kojoj bolan gastronomskoj ponudi!?!?
SKAKA VRATI SE!!!! Ruglo od grada postalo fuj sta ste uradili od njega, nema doceka nema nicega grad depresivan kao nacelnica.
Sjecam se još holiday marketa kad je bio kod ekonomije. Ovo poslije je sve na silu i mrtvi pokušaj da se operu pare i dodatno obogate
𝓝𝓲𝓳𝓮 𝓽𝓸-𝓽𝓸😐 #𝓱𝓪𝓼𝓽𝓪𝓱𝓪𝓷𝓪😊
Gradonačelnica Sarajeva i načelnik Opštine dolaze da otvorfe kafanu!? Jeste vi normalni!? Vratite nam Skaku i Koldžu, imali su više dostojanstva.
@semsobonaparta2 ovdje nije stvar gdje ce ko ici, stvar je da se glavni grad ove drzave turisticki srozava sve vise i vise. Da bi privukao turiste da trose novac moras imati bogatu ponudu. Neko mora odgovarati za to, novac se izdvaja za Turisticku zajednicu Kantona Sarajevo i to dobar novac, gdje je utrosen, osim za plate?