Komentari (180)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Umjesti da su u zatvoru oni i dalje muljaju svako na svojoj strani pod protekcijom stranke!
@naftalin Gdje su pare? Noooroood znoooooooo!
A nuđenje 2 miliona da se obustavi postupak je sasvim ok?
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Zato je fikret uzeo 10 miliona
@Emy8888emy Gdje su pare? Noooroood znoooooooo!
Sad ce se javiti na tender novosnovana SDA firma Zlatna Kupina, da odradi ekspertsko vjestacenje i kaze da su ovi ventilatori upotrjebljivi u bolnickim uslovima.Naravno svi ce zavrsiti u bolnickim podrumima, ili kasnijeu hitnoj pomoci.A pare u dzepu SDA-ovaca.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A zatvorise u zatvor covjeka za 2 metra drva sto je usjeko sebi. Koja nepravda vlada zemljom uuuhh 🤬
Ma prodaji to fsdike u pola cijene
Fadile
Lażne i izmišljene optužbe na sumnjivost nabavke ovih 100 respiratora i istraga u Tužilaštvu sigurno su doprinijeli tome da ponudu za verifikovanje dostavi samo jedna firma, a za servisiranje nijedna. S druge strane, interes i potrebu za ovim respiratorima su iskazale sve zdravstvene ustanove iz svih kantona u FBiH koje više od tri mjeseca čekaju raspodjelu, koju koči tužilaštvo BiH iz političkih razloga iako znaju da nije počinjeno niti jedno KD u vezi nabavke respiratora.
Kad se ispostavilo da je sve bila prevara trebalo je vratiti respiratore i uzeti nazad pare pa kupiti one koji odgovaraju zahtjevima. Problem je sto su te pare vec bile u dzepovima onih koji koji su sve to osmislili i odobrili. Svima je sve jasno ali niko nema mooda da krene na SDA.
When the pimp's in the crib ma Drop it like it's hot
Samo da završite u zatvoru i tjt
Zasto ovi ljudi nisu u zatvoru
Gdje su pare?
Smanjite malo halabuku, zaboravit će se na njih i onda ce ih Fadil prodati po tržišnoj cijeni 5x manje od plaćene.
@sda-leprikoni Ma to su oni Fadilovi respiratori sklepani u Gradaccu sa kojima su se slikali svo vrijeme kako su mu inzenjeri visokoobrazovani. https://youtu.be/BX0P1NqVrZQ ---- https://poslovnenovine.ba/2020/04/16/novalic-cestitao-gradacackim-inzinjerima-koji-su-konstruirali-prvi-bh-respirator/
@rahmetli1Tito Ma Fadil stari ublehaš samo ga namjenska interesuje respiratore su mu bili onako lagani posao.
Hajte se povucite više, dosadili ste i Bogu i narodu
Past će i treći tender, i četvrti, prestanite se sramotiti vec jednom
Fikrete bolje da si ostao voditelj haha
Ni nakon 5 mjeseci niko ne želi imati posla s respiratorima "Srebrene maline", pao i drugi tender --- A sta je sa proizvodjacem respiratora "Srebrene maline"? Zasto proizvodjac ne obezbijedi njihovo stavljanje u promet, servis, jednokratne dijelove za njih i rezervne dijelove u slucaju kvara kao sto to rade svi seriozni proizvodjaci medicinske opreme?
Svi poznati proizvodjaci medicinske opreme, a posebno ako je u pitanju ovoliki broj respiratora i njihova cijena, licno obezbjedjuju njihovo stavljanje u funkciju, obuku osoblja za rad na istim, potrosni jednokratni materijal za njih, servis i rezervne dijelove. Ovdje sve smrdi do neba, bice da oni nemaju upotrebnu dozvolu ni u Kini a ne samo Kanadi i ostatku zapadnih zemalja.
kako par nepromisljenjih poteza covjeka mogu unistiti sve
Zar jos niste u zatvoru?