Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
super tele
Hapsite Bakira, Čovića i Radončića pa onda sve ostale! Treba nam nova vlast a do tada nam se lose pise
Ako to kaze lazov i kriminalac Fuad Kasumovic onda je to "istina". Uvlaci se Lukacu jer ima vise krivicnih prijava nego godina. A sem toga maskira svoj rad za iranske obavjestajne sluzbe koji prate Amerikanci i za koje se zna jos od Pogorelice. Nemoj Lukacu da te kriminalci kao Kasumovic na nesto "upozoravaju". Kasumovic uvijek ima svoje "ubleha" izvore a laze kada kaze dobar dan.
čuj...prof Ahić...
Davno je trebao ici u penziju Svi u mupu idu sa navrsenim stazom ili godinama u penziju samo on ne.Jel to zakon za Lukaca ne vazi? Ceka da mu istekne mandat i to nije u redu.Isto kornjaca zivota mi.
U manjem entitetu ovaj nema sta reci a ovoj trojici smeta posten covijek.
-- Dobre rezultate nema ko da cijeni Izvrsne dapače evo prošlo 18 godina od ubistva a njemu se nit istražuje nit ide u penziju !! Ti koji hoće da ga smijene se nalaze pobrojani još daleke 1999 https://www.bhdani.ba/portal/arhiva-67-281/130/t303a.htm
Kad ga ne možeš kupiti onda ga otjeraj pa postavi piona . Bože šta nam rade pa dokle više.
Meni je poznato da je podnio i krivičnu prijavu protiv Milorada Dodika radi 145 miliona konvertibilnih maraka i odmah je nakon toga nogiran na sadašnje mjesto a krivična prijava poderana ili možda nije, nek se raspita Mektić ĐE JE BA ZAPELO ? http://www.bosnjaci.net/prilog.php?pid=31898
Reci narodu imena politicara koji pljackaju drzavu a mirno odmaraju korumpirane guzice po parlamentima.zakon u ovoj zemlji vazi samo za sirotinju i sluzi za ubiranje novca za vase plate
Zivjeli braco cetnici
Policija je najveći lopov u BIH! Oni apsolutno ne rade svoj posao.Iživljavaju se samo nad nemoćnim a na političarima i krupnim ribama odmah prpa.
Tužilaštvo je to koje se treba iživljavati na krupnim ribama, policija nema nikakve veze sa tim.
@popusiogamiIeduduk Glume mangupe onim klošarima što su bez ikakvog razloga napali turiste iz Splita. Nađi nekog na ulici nek ti mlatara rukama pred očima pošto je to tebi normalno ponašanje..
Ali neko prima placu. Eeeeee