Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haj nece li ga smjeniti
mamicu vam vasu.....kakve veze ima izvjestaj o radu sa prvostepenom presudom. hoce li to oni vagat koliko je uradio sa onim za sta je optuzen.
sto vise cekaju u zatvor s njim
Ne vidim šta se tu ima razmatrati, osuđen, dakle marš govno. Da na govorim što to isto točno štiti najveće kriminalce u BIH, Sa njim na čelu SIPA je jedan veliki vic.
ČETNIČKI ODBOR-ŠTITI ČETNIČKOG ZLOČINCA!
"Nezavisni odbor" :-) U Bosni nema niko nezavisan. Svi su zavisni. Mada razumijem da bi bilo glupo napisati "zavisni odbor" ili "korumpirani odbor". Ipak se treba drzati neke osnovne pristojnosti. Svi cemo da zazmirimo na jedno oko, da se pravimo malo blesavi i da cekamo odluku nezavisnog odbora :-)
ČETNIČKI ODBOR!