Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vili je veliki patriota i pošten covjek i zbog toga im i ne odgovara.Nisu ni Vucic a ni Mektic vrijedni Vilijevog malog noznog prsta.Vili je branio ovu zemlju od Vucica i Mektica i sad bi da ga ta dvojica smjenuju.Ovo nije upereno protiv Vilija,ovo je upereno protiv svih onih koji su branili ovu zemlju.Nece vam proci rušitelji ove zemlje koji su je nadojili krvlju neduzne djece,zena,staraca i svih ostalih. Vili tvoj Dok je uz tebe a uz mene mnogi drugi.
Vučića, nakon svega sto je uradio od govora pa i dalje ne bi zaštitio ni čelični sanduk a kamoli g.Mirsad Vilić. I ne mogu da vjerujem da nekom može pasti na pamet da glasa protiv ovog profesionalca. A on bi Vučića zaštitio zbog profesionalizma jer mu tako posao nalaže. A vi smjenjujte ljudsku veličinu, (PROFESIONALCA) zato nam je ovako kako jeste.
Vila pohapsi ih prije nego što te skinu vidiš navadili se