Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevska policija i ne zna bolje. Oni najviše vole svoje parking papke i kažnjavaju uglavnom porodičnu i normalnu raju. Kada krenu pošteno da rade svoj posao, da poprave zube, da i sami ne parkiraju po trotoarima i da kažnjavaju one koji to rade, da kažnjavaju prije svega bezobrazne vozače, neće se više dešavati da provincijski majmunčići rade šta hoće po sarajevskim ulicama. Nikada nisu tamo gdje treba, a ako i dođu uglavnom zakasne i sve već bude gotovo. Užas!
samo internu kontrolu pojacat i dat im vise ovalsti
A cija je ta Alisa i sto je toliko bitna pa da je ne mogu uhapsiti ? Pa sve je jasno kao dan. Cura laze ako je vec dokazano da ih ona dvojica Roma nisu udarila autom.
sve i da ona propjeva, opet nema dokaza...policija odradila posao skrivanja materijalnih dokaza
To nam je "naša" SDA dala koja štiti tajkune, kriminalce, zločince svih vrsta... Pišaj po običnom građaninu...
lagano peru ruke jedni od drugih, očigledno ih je pogodio u sridu izvještaj i konstatacija sa navedenim dokazima o ubojstvu memića, nemamo mi policiju, imamo seljadiju nekulturnu, neobrazovanu i podmitljivu!
Zato oni znaju punit Budzet, SDA UHLJEBIMA PARAZITIMA I LOPOVIMA, kaznama za pojas parking ili ne upaljena svijetla a sigurnost njih uopste ne interesuje VAZNO JE NAPUNIT BUDZET da imaju SDA LOPOVI koji su ih uhljebili tu ista stvar je i sa INSPEKCIJAMA. SVE SU TO SDA UHLJEBI NESPOSOBNI ALI PODOBNI!!! SDA NAJVECA NESRECA BOSNE I BOSNJAKA SVIH VREMENA
Dodik i Iztbegobić i Čović zbrisati sa svih mogućih funkcija pa onda krenuti na dole do obučenog policajca pa do carinika na graničnim prelazima koji strpaju ruke u džepove a zašteka cigaru u usta a što ljudi čekaju na granici to je njima svejedno sve je to nekultura i mentalitet jednostavno svima zabraniti da se razmnožavaju bagra nevaspitana čast izuzecima možda1%.
U prevodu ako hoces nesto da bude uradjeno moras to sam uraditi..
Sramota šta se sve radi. Mafija vlada
Bolje i mafija nego SDA
SDA je ubila Dženana a sljedeće je vaše dijete!
vidi ti to..zandarmerija spava medvedzi san..nestima nista..
vi cete unistiti drzavu sitne prodane SDA SBB SDP duse......nece ni dodik ni covic ! ma svi ste vi smece jedno veliko ..pa kako vAS nije stid perete se svi a svi ste znali sta radite...treba ukinut i policiju i tuyilastvo i neyavisni odbor....traziti smjenu odmah ministra mulabdica i komesara policije ! ovdje u glavnom gradu nema pravde...pa sta ocekivati u drugim gradovima..sramite se sta radite od drzave uhljebi jedni !
odlicne analize i zakljucci nezavisnog odbora, za svaku pohvalu! iz ovoga se nedvosmisleno ogledava stanje u policiji i tuzilastvu, citaj korumptivno. stvari su kristalno jasne za sve nas, dakle fajront vam nakon okt.izbora i krivicne prijave i odgovornosti za sve nepravde i neuspjehe tokom nemoralnog mandata. drustvenenih
da se razumijemo: niti SDA niti SBB vise na vlasti, vec neko treci i moralniji od DA IZVINES navedenih.
Taman kako odgovara SDA i Budnji! SDOOOOOOOOOOO!
znamo mi ko je ubio dzenana memica!!!
sve na celu s halilovicem smjeniti podhitno