Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moram priznati dobro rjesenje. Vise od pola drzave bi potpisalo ovih minimalnih 750KM da ne moraju otici.
Netacno. Visoko obrazovani ljudi nece raditi za 750KM. Nece ni za 1000KM, ako u EU mogu 3-4 hiljade eura zaraditi.
Lafo nezavisni blok. Poslije izbora idu u koaliciju sa svojim stvoriteljima iz SDA. To ke konta ima probleme sa inteligencijom. Glas konakovicu Sepicu i ostaloj bagri je glas za SDA.
ti si garant iz SDA
@BYSAM ti si ocigledno glup ali kvalitetno.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
OK neka predlazu u stvari u BIH i treba da se prica o ekonomiji, zapsoljavanju, investicijam i na tome i treba da se zasnivaju polit.platforme a NE ovo sto imamo godinama, samo politika i politicari i uhljebljavanje ... sve obecaju a kada dodju na vlast - kontra sve ... na stranu sto su u toj stranci sve neki preletaci i uhljebi ...
Ovi su gori nego SNSD. Senad Sepic je mentalni bolesnik, naso ovog gariba Faruka Hadzica koji je na tabletama... uzas!!! Bolje da Dodik sve poklopi nego da ovi bolesnici dodju.
bake daje 100.000 ko daje vise
KOJA DEMAGOGIJA, ZAŠTO ONI NE BI OTVORILI JEDNU FIRMU I SVOJIM PRIMJEROM POKAZALI DA OVO ŠTO GOVORE MOŽE I DA FUNKCIONIŠE!
Nikome vise ne treba vjerovati.Sve do izbora lafo ovo ono.Poslije ko vas ebee.Ofirno...
gore ne moze. tako da ne mozemo uraditi nista lose ako glasamo za neku od ovih novih opcija ... osim za onog kukica , onaj ce pitanje autonomije pokrenuti svojim ideologijama xd
@BYSAM UVJEK IMA GORE OD GOREG!
ma može našem narodu svako prodavati maglu, može, imate sigurne glasove i mandate.
Smetljari koji su u "privatnom poslu" propali i koji su nesposobni da zaposle,nama kroje sudbinu u politici. To ti je ta nesposobnost,jer sta su god dotakli u privatnom sektoru,to su syebali!
Svi bi nešto narodu ponudili, ali samo kroz politiku. Niko ne otvori firmu, pa da zaposli barem 50 ljudi, i da im omogući normalno radno vrijeme, i život dostojanstven čovjeka. Ako smo spali na NB, onda nam nema spasa. Svi bivši SDA kadrovi. Ako je Bakir nešto pametno rekao u ovih 25 godina, onda je rekao jednu istinu za Šepića. Da nije bilo SDA, nikada Šepić ne bi došao na asfalt, niti postigao ono što jest.
Ublehaši sa narandžastom petokrakom..ni cenzus neće preći.
Ekonomski Strucnjaci ove stranke , Sepicu lazove zivis 20 godina na racun Bosnjacke sirotinje i Krajine !!!!
RAD,RAD i samo RAD,RED i DISCIPLINA...Sve dok to svi,na Balkanu ne shvatimo,valjaćemo se u blatu...i naša djeca takođe!