Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Joj Sepicu samo ti nista ne predlazi..pa ti si bolan hodza sta ces u politiku!! Jos se nakrao u SDA pa sad palamudis!! A sama cinjenica da si hodza je znak da si velika bitanga(svaka cast finim i postenim efendijama koji se u BiH na prste jedne ruke mogu nabrojat) i da na iducim izborima osvojis NULA glasova!! Osusila mu se ko god te zaokruzi na listicu!!!!!!!!!
Ako HDZ katolicki cetnici raspuste Parlament FBH to ce znaciti da Dejtonski ustav ne moze da funkcionise i gradjani Republike BH moraju onda sazvati Ustavotvornu skupstinu Republike BH, proglasiti Dejtonski ustav nevazecim i vratiti na snagu legalni i legitimni gradjanski Ustav Republike BiH. Jednom su pravoslavni cetnici uz pomoc Alije i SDA blokirali Parlament Republike BiH i znamo kako se to zavrsilo. Ovaj puta ne smijom dozvoliti da istu stvar urade HDZ katolicki cetnici uz pomoc SDA opet.
Ovaj puta ne smijom dozvoliti da istu stvar urade HDZ katolicki cetnici uz pomoc SDA opet. Ovim ce ujedno svi zahtjevi EU u vezi sa presudom Sejdic-Finci, Zornic i Pilav biti ispunjeni i RBH ce uci u red uredjenih civilizovanih drzava, bez terorirstickih, mafijaskih aprthejda koji su u sluzbi tri UZP-a koji dave Bosnu vec 25 godina.
Kad vidim ovog ahmetovica tacno me obuzme neki smiraj, vjera u bolje sutra i brzi napredak. Veliki je to strucnjak...skola sda
dobar...
naravno da se u tim tehničkim vladama dadne ovoj trojici pozicije po njihovim željama. dok su bili u vlasti ništa nisu znali niti su šta dobro uradili za narod a sad odjednom imaju rješenja za sve probleme. p.s. senad & co vjerovatno da ih se upita imali bi rješenje problema s.koreje, gladi u svijetu, globolnog zatopljenja, crnih i ozonskih rupa, bliskog istoka, katalonije itd. ali niko se još nije sjetio da ih to priupita 😂😂😂😂
ovi gledaju samo kako da se docepaju fotelje
kakav ti sepicu krao si sa SDA 17 godina,sad kontas nešto ispočetka,teško burazere teško
Ahmetović klanjo istihare i ukazale mu se tehničke vlade.
Ovi lazovi i prevaranti ,su do srzi korumpirani !!!!!!