Komentari (191)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Promijenite ime u “Blok bivsih stranackih uhljeba”...
šupić!
Brzo vi zaboraviste da ste odrasli u istoj toj nevaspitanoj porodici. Jeebem li vam maajku lažljivu.
Kad pocnete pricati i zagovarati da ce promjene biti tako sto ce svi poliricari na bilo kojem nivou zaradjivati prosjecni licni dohodak onda cu vam vjerovati,ovako hocete samo da maknete druge a da vi nastavite.Prava reforma je hajmo svi na prosjecni ld pa onda graditi drzavu...
Ne razumijem poentu teksta. Kasumovic i Sepis su kao dobri a tamo neki politicari "politicki nekulturni", nemaju empatije, ... bla, bla. Ne zaboravite jednu stvar, i jedne i druge je birao narod. Nije problem u politicarima. Problem je u narodu i mi smo zasluzili takvu vlast. Svaki drugi se zali na politicare a uopste nije izasao na izbore. Dozvolio je da mu neko drugi bira vlast. Izadjimo na izbore i birajmo ponovo dobre, sposobne i nekorumpirane a zamjenimo one lose i korumpirane.
sad kao nezavisni, a 20+ godina odlično živjeli 'u stranci'
Stvarno mi je muka kada ljudi poput ovog Šepića kolektivno podcijenjuju inteligenciju narodu ...
sepicu i kasumovicu sastalistese ko dva dilbera ali ipak vi trbate sokocu i vasa politika
sepicu i kasumoicu hajde dodite na sokolac u salu davas napunimo
Glasati protiv Covica
Hajte malo u Mostar, B.luku i druge gradove, ne prosipajte multikulturnost u federaciji učinite to na državnom nivou. Povedite narode BiH pa će nešto i biti ovako iz supljeg u prazno ne ide!
Svakih par godina jedna od vladajucih stranaka prolazi kroz "krizu" kroz afere,odmetanje istaknutih clanova kao i u ovom slucaju tako da i u ovom slucaju treba biti skeptican..djeluju kao jedna kaznjenicka jedinica i regrutni centar u isto vrijeme pa se nakon izvrsenog posla "utope" u bivsu stranku a zasluzni pojedinci budu nagradjeni pozicijama ambasadora,atasea daleko od ociju bh javnosti..primjer Stranka za ,BiH(SDA),DF>SDP.HDZ1990>HDZ.Pamet u glavu guje su ovo!
Gospodine Šepiću sam naprijed treba smijeniti lopove. Dosta je “20 godina sa Vama-SDA” . Vrijeme je za promjene. Europa je nasa buducnost. NE RADIKALIZMU.
monti pajton
Svi ste vi kurčić jedan obični...
Kriminalac do kriminalca ...Sepic i Kasumagic bivsi kadrovi SDA, kad im je SDA zabranila kradju i uzimanje koristi tada su se pobunili,napustaju stranku osnivaju novu i pljuju po kadru koji je pokusao zaustaviti kradju,samo ne znam sta ce Raza jadna medju njima .... mozda nije legla penzija od kosarke jos....PIO na aparatima
Kasumovic** pardon
Od ovog može biti nešto kad ovakavi skupovi budu u Bijeljini,Doboju,Foči,Čapljini,Livnu i Orašju,tad ću povjerovati da svi hoće promjene,da je svima dosta sisanja vesla, da je pukla tikva između naroda i nacionalista. A dotle je sve šuplja priča, ko što neko reče,sve i da pobijede i dalje ih čekaju Mile i Čovke
Do tada cemo da zivimo kako smo naucili zadnjih 25 godina