Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NADAM SE PROSLAVI VECESRAS U SARAJEVU, ZENICI, TUZLI...izadjimo sa zastavama pokazimo dusmanma kako se slavi!!!!!!!!
netreba otici u smetljiste historije treba svaki dan da se posjetimo sta su nam radili genocidasi
da se nikad i nikome neponovi!!!!!!!!
Promijenite naziv partije dok još izbori nisu preblizu. zvuči neprivlačno, identično Šepićevoj stranci. Dajte nešto moderno pa tek onda na izbore!
General je heroj i ostaće upamćen kao takav u istorijii civilizovane Evrope, pogotovo srpskog naroda. Dvoumim se dal je značajnija osoba od Tesle u srpskoj istoriji i doprinosu civilizaciji
pod hitno mijenjam dilera
Dodik i Vucic truju narod svojom propagandom umjesto da rade na izgradnji mira oni ruse drzavu BIH i pokusavaju da stvore drzavu nastalu na ubijanju, progonu i etnickom ciscenju. Srpski lideri uradite dobro za svoj narod i udaljite se od Miloseviceve politike i dopustite malim ljudima da normalno zive na ovim prostorima. Politka srpske od 90tih na ovamo dala vam je samo malu Srbiju.
a gdje se konkretno nalazi to "smetljište historije"?!