Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
K\'o da im Delboy računa
valjda sedmicno 1763 evra
racunica je ako je ovo sedmicno primanje, pomnozis sa brojem sedmica onda je moguce da je godisnje primanje 90 ooo a mjesecno bi onda bilo oko 7ooo... ma lupetaju bezveze... ko da im je Delboy u rodu
ja bih volio vidjeti gdje je socijalna pomoc 7ooo eura mjesecno.. ma ne samo vidjeti.. volio bih zivjeti tamo... pa da sa Delboyom planiram unosan biznis.. postati miliooner slijedece godine u isto vrijeme..
1763keka svaki mjese znaci negdje oki 20milja na godinu.pa otkud ba cifra 90 milja..
1.763 eura mjesečno je 21.156 godišnje?! O kakvih 90.000 eura na godišnjem nivou se ovdje priča?
Bosnjo ko bosnjoko. Uvijek bi na tudjuj grbaci da zivi. A sve bosnjinje kcerke su sa posebnim potrebama. Sve bosnje su invalidi (odsjecen im k.u.ra.c) Ha ha HAHAHAHA... IMAS MOJ POTPIS.
Koji matematicar je ovo pisao? Valjda 19000 and 90000. I ne 14000 an ne 140000. Kako su na kraju krajeva dobili te cifre? 1763 x 12 mjeseci = 21165. Gdje tu logika?
Bosnjo ko bosnjoko. Uvijek bi na tudjuj grbaci da zivi. A sve bosnjinje kcerke su sa posebnim potrebama. Sve bosnje su invalidi (odsjecen im k.u.ra.c) Ha ha
Pa zna se da dijaspora živi na teret poreznih obveznika zemalja domaćina, nije to ništa novo. Al zato kada dođu u Bosnu nitko uznositiji, bogatiji i obrazovaniji od njih. Ljigavci teški. FUUUUUUUjjjjjjjjjjjjjjjjjj
OVA SRPCAD STVARNO NE ZNAJU DA STANU ,STVARNO SU SVI REDOM GEEENOCIDASSI,SVE NA KOLAC MAJKU IM JEBBBBEM KRIVOSLAVNU VISE!TA KOOPILAD UZIVA U FASIZMU SJEME IM PROKLETO POTUUURCENO BILO .A SARAJEVO X COM KAO POZNATO GOOVNOO OD PORTALA KOMMUNNISTICKI NASTROJENO OBJAVLJUJE D E Z I N F O R M A C I J E SRNE KOJA ZAVADJA BOSNJAKE NA SVE ANCINE...MOJ MAHNITI BOSNJACKI NARODE BUDIS E DOK JE JOS VAKTA!\"!!!!!!!!NE MRZITE SE MEDJU SOBOM TO PROKLETI KRIVOSLAVCI I HOCE!
kako dobiva godisnje 90000 eura ako prima mjesecno 1700 ????
interesantno kako ste stavili \"nezaposleni par\" u naslov, a niste \"par sa invaliditetom i djetetom sa specijalnim potrebama\" objektivno novinarstvo? my arse ako vec SRNA koorvanjski laze, zasto vi morate njih kopirati? kopirajte i vi vijest direktno iz irskih medija pa je doradite i potpisite sa sarajevo-x
SINOĆ NAM JE FTV, U OKVIRU SERIJALA DOKUMENTARNI ČETVRTAK, PREZENTIRALA DOKUMENTARNI FILM NEDŽADA BEGOVIĆA (SNIMCI PORODICE PO KUĆI, JAD I POGANLUK), I U FILMU PORODIČNI TOALET, U TOALETU WC-ŠOLJU, A U ŠOLJI... VELIKO SMEĐE GO*NO. SVE U CILJU UMJETNOSTI - DA TI SE SMUČI ŽIVOT! OSTALO JE NEDOREČENO KO SE POS*AO: GOSPODIN NEDŽAD ILI GOSPOĐA AMINA BEGOVIĆ. HVALA VAM, FEDERALNA TELEVIZIJO, SAMO NAM JE TO TREBALO! SVE ZA UMJETNOST!
Jesu li ti ljudi nekoga prevarili? NISU! Jesu li samo svokja prava legalno ostvarili? JESU! Sada se trebate pitati u kakvoj mi drzavi zivimo, kada nismo u stanju ni 10% ovogo isplatiti ljudima u istoj situacij? Ali glasaj stoko za iste...
jah eto sad se mi trebam kao sikirati oko toga sto se neko iz nase bosne dobro snasao u dalekoj irskoj jos tolko naglasavaju da su iz bosne, ko da nema istih i gorih iz drugih zemalja pa cak i iz njihove irske. sikter!
pa kad ce naci poso, kad su non stop ili na saX forumima ili na avazu, valja lozit raju da zarate ponovo onda su osigurani da ih niko nece protjerat nazad u bosnu :)