Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravda za DZENANA ! Podrska hrabrom ocu da istraje u borbi protiv mafije !
Istina za porodicu Memic !
A Dalida šta je s njom?
Svako suđenje treba biti otvoreno za javnost, a građani BIH imati naviku ici u sudnice
Bošnjačka tajkun mafija ga ubila
podrška istini
da se cijela bih digla na noge. vidjeli bi onda Kako bi rijesili slucaj za sat. a ovo nase laprdanja po klixu je samo gubljenje vremena
a sta je to kao bio motiv za namjestaljku?
Kakav je to PRAVNI sitem, kada ni jedan proces nije u stanju regularno dovršiti !!! i pored značajnog interesa JAVNOSTI, procesi traju u NEDOGLED( poništavaju se optužnice, presude...) !!! NESTRUČNOST, KORUMPIRANOST sve u svemu JAD i BJEDA PRAVOSUĐA !!!
Sami do kraja protiv mafije
ovo odgadjanje istine i sva ova rocista kostaju to gradjani placaju i isti ovaj otac cije je dijete ubijeno,juce je narod rekao sve sto misli o doktorima pa su ti tekstovi i komentari sklonjeni zato sklonite i ovaj izazvat ce te revolt naroda jer mu vrijedjaju intelegenciju ova vlast je prekrsila svaku mjeru jer tuzioci kao i doktori hoce narodnoj djeci da oduzme osnovno pravo a to je pravo na zivot
Tesko stanje za roditelje. Nazalost, vjestak je sada zapravo organ koji opredjeljuje sudbinu postupka a sudija samo mora klimati glavom. To tako ne moze - o tome su pisali pravi strucnjaci.
kljuc svega drzi ona fufica sto se brani amnezijom iako vjestaci rekose da jedino moze biti rijeci o prolaznoj kratkotrajnoj amneziji iako je i to malo vjerovatno
Neka su oni onog borca iz Buzima strpali u zatvor zbog 3 metra drva, a Memic ce lako, razvlacit ce ga do sudnjega dana ali je bitno kako bakir kaze, mora se postovati vladavina zakona i prava.
Ma bravo državo moja lijepa... samo razvodnjavaj ovaj slučaj, kao i ostale gdje su oni JAKI osumnjičeni ili optuženi. I vašoj djeci će se vratiti isto, vjerujte.