Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije ba Amerika zakazala. Zakazali glupi narodi i njihove poglavice. Amerika je tu da pomogne. Treba vam oružije da se rokate. Što ne kažete evo akcija ko uzme top gratis šljemovi.
Tako je kad ste u BiH nagradili fašizam, sad svi trpimo i trpićemo godinama mnogobrojne posljedice...
@drinskyS ti dijete drago nauči šta je fašizam prvo, pa onda dođi da pričamo. Bošnjaci su se borili i bore se da prežive srbijanski i hrvatski fašizam. ..
@drinskyS super, vidim da si previše inteligentan pa tako završavam razgovor s tobom, nisam tvoj "kapacitet"...
Amerika i zapad nisu upropastile jugoslaviju, jer da su tudjman ,milosevic i kucan htjeli jugoslaviju sacuvati nebi je rasturila Amerika i citav svijet zajedno.Namjerno im pisem imena malim slovima jer su tako mali i glupi.
e moj cica zarko nisi ti sebe djaba cicom nazvao
samo je jedno sigurno,embargo na uvoz oruzja je uveliko pomogao agresorskoj strani,rat nebi toliko trajao niti bi toliko naroda poginulo da nije bilo embarga,cija je ideja embargo taj je saucesnik u genocidu i bh ga treba tuziti,sve redom,ku..c bi srbi drzali gradove 3 godine u okruzenju da smo imali neke raketne sisteme a koji su se mogli dopremiti avionima,niti bi pjesadija isla na ratiste sa 5 metaka u dzepu dok su srbi dnevno tukli sa hiljadu granata.ispitati ko je i sve tuziti
Čuj.
haj odhebi...mogla sam i ja nesto drugacije uraditi ali nisam....bla, bla, bla.....u medjuvremenu Bosna stradala
Danasnja politika Trumpa mnogo lici na onu Milosevicevu 90-tih i ako pobjedi na izborima ,Ameri da vam je srecno. Evropa je isto mnogo mnogo zagazila u nacionalizam uz to svakim danom gazi temelje demokracije...Bit ce selo veselo.problemi u BiH su mala maca za ove sa kojima ce se zapad suociti. A i nasi idioti misle da ce ih ovi problemi zaobici ,pa gdje god mogu na vatru dodaju benzin. Ili smo jednostavno Mazohisti pa nam mlacenja nikad dosta.
a alija slusa ilahije i kaside dok billary nesto kenja!
ljudi moji, vidite dokle je ovaj svijet pao... jedan obični kauboj-jebac, koji se izvinjavao pred pred čitavim svijetom za svoje nemoralno ponašanje prema porodici... i ova trojica retarda iza njega... a pogledajte islamskog retarda kako gleda gazdu -- jer šta ono reče hakija meholjić o dogovoru bilija i alije...
Istorija/historija/povijest se nastavlja. Političari sa ovih prostora (bivše Juge) i dalje sjede kao jetimi u stoličicama dok ih bjelosvjetski lelemudani uče demokratiji i demokratskom dijalogu. "Ja budala braćo mila" - reče Izi i popi maksuziju.
:) Eto sve objasnio
Trio Fantastikus.... :-)
Pa nista novo... Zakazale su u svakoj zemlji u kojoj su imale bilo politicki bilo vojni angazman...
Slika ne odgovara opisu ispod.
Sto se tice Bosne oni su ovdje od D,sporazuma prespavali ,pustili Evropu da vodi a Evropa pustila domace politicare da rade od drzave i naroda sta hoce i tako propala i drzava BiH i misiija SAD i Evrope. Ne postuju se konvencije o ljudskim pravima koje smo potpisali ,medjunarodne presude...