Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Misle zločinci da je ovo 1913. i da mogu lagati na sva usta , mada postoje dokumenti i za to doba danas svima dostupni!
Ignorišite ove Vučićeve botove.Ne lupajte ni minuse.Ovako su se okomili na SandžakPress koji je imao hiljade posjetilaca svaki dan a danas niko više nema na portalu.Klix nije svjestan da će im upropastiti firmu .
Samo lud covjek moze povjerovat da jedna granata moze ubit toliko ljudi. Mislim more, a ta vjerojatnoca je negdje 0, 00001%. Znajuci sto su islamizirani srbi radili u ratu, i kakve su sve podvale pravili, mogu se kladit, da je i ovo jedna od njih. Stari most su srusili minom ispod mosta, a kamere snimale iz tri kuta, pa optuzili nas Hrvate.Da se ovako ginulo od granata, bilo bi 500 000 mrtvih u BiH.
Da,samo lud čovjek može vjerovati u sopstvene laži kao sto si ti...
uzp, NDH, poglavnik, logori za djecu, živa lomača...Tito vas je ko krmke tretirao iako je bio sam Hrvat i hvala mu do neba!
Galijašević džukelo jedno izrodsko
Oni su Kosovski poraz u pobjedu pretvorili a da ne pretvore Tuzlansku kapiju u nešto drugo....