Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa dokle vise.....? Drzavnom uredbom narediti celnicima svih vjerskih zajednica da se organizovano obave jednu meteorolosku molitvu............samo to nam je ostalo
kakav narod takvo i vrijeme!
Tifa kaze "Kap po kap kisa sprema se..." Severina je vidjela snijeg u maju. Merline, nemoj da padaju cuskije hahahaahhaha.
A Miljacka mostove da odnese?
Nemoj ni to nosila ih je nedavno hah.
nije dugo nista.......
samo vi prkosite bogu i razbijajte oblake ovim glupim raketama pa ce te vidit boga svog!
...ostavi se adsl-a...prkosiš bogu.
glupe rakete?
Ima li jos sta da padne s ovog neba a da nije padalo u ovoj godini. Milioni megatona kise, snijeg u maju, loptaste munje, grad k'o teniska loptica... Kako je krenulo, bice dobro da ova planeta doceka slijedece svjetsko prvenstvo.
Nisu jos padala govna....Sutra ce!!!
Nema potrebe za tim, govana na sve strane.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)