Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ah sta rec... sve se promjenilo ne samo u bosni vec u svijetu bolesti ubijanja poplave pozari klizista itd ....ljudi okrenite se bogu i trazite spas jedino vas ALLAH DZ.S. MOZE SAMO SPASIT
Ako citas historiju toga je uvijek bilo.. Ledeno doba,meteorski udari,erupcije vulkana itd itd... Nema tu nista misticno niti misteriozno..
na hajr i na dobro akoBogda
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Dobro je stanje kakav je narod. Hvala Bogu pa nas ne kazni vise!!!
Zalosno :/
pocelo je pocelo
svi su gradovi pali od rata pa vamo samo sela ne padaju, al nam padaju sa sela ugradove
Ilidžanska opština je samo na taksama i poreskim prihodima mogla napraviti tunel do Jablanice, a ne sanirati jedan pišljivi podvožnjak ... Treba ga jednostavno minirati i zatrpati zemljom, da se o njemu ne piše poslije svake jače kiše..
brao!
I onaj fau ve zatrpati zajedno sa podvpznjakom
http://fkzeljeznicar.ba/napunimo-kosevo-sutra-pocinje-prodaja-ulaznica-za-standard/15900/
Šta li smo to Bogu zgriješili?! Ma dobro, hoćemo malo slagati.. nekad i prevarimo... pa kako drugi mogu što ne bi i mi...
Pada grad a padace i vlada inshallah..
Poplava u sarajevu, grad u visokom,grom na knežini...poneki zemljotres i klizište,,,ove nepogode,, koje su nacionalnosti !!!!!!!! Imamo li pameti da vidimo to šta gledamo???
Lokacija za selfija - ubila se :)
Ah dosadnih tema danas
Jel ovo na prvoj slici neki delegat iz UEFA,? valjda provjerava u kakvom je stanju podvoznjak.
"divovi" lome stabla po gradu.. valjda u Travniku nisu smjeli, ko ce ti ga vise znati😄😄
U Visokom visemilionska šteta!
suho meso poplavilo :)
Vidju snimka, pise grad a sve kuce nigdje zgrade....kakav je to grad 😀
Joj sto ne mogu te suplje ...