Zaledili Neretva i Boračko jezero
0
Nevjerovatni prizori zaleđenog Jablaničkog jezera
Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jer Bosna jedna zemlja imade! I posna i bosa da prostis! I hladna i gladna! I prkosna od sna... Svaka cast fotografu!
VOLIM TE BOSNO I HERCEGOVINO
Bas je smijesno kad neznas citat Foto: Organizacija sportskih ribolovaca Konjic
Želio bi zaraditi novac iz sigurnosti svoga doma? Trebaš stabilan dodatni prihod ? Imaš slabo plaćen posao ili si student/ica kome treba lova? Onda imam posao koji ti odgovara. Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada (može i manje) možeš zaraditi 50-200$ tjedno. Ako imaš više vremena, onda i više. Sve što ti je potrebno je računalo, internet, minimalno znanje rada na računalu, ostalo već zavisi od toga koliko si ozbiljan. Nije prevara, uvjeri se. Ako si zainteresiran/a pošalji mi mail: cashonnett @ gmail.com
Kakon ova bjelina uljepsa gradove BiH. nikada gradovi nisu izgledali ljepse i cistije. Sad kad dodje proljece pa kad krene blato i one ruzne fasade iz Titinog doba, fuj!!!
bolje \'vako izgleda
HA HA HA HA..... tesko tebi sa takvom bolescurom od koje patis!!! Sanjaj samo sanjaj o velikoj smrdiji, o kosovu o rsk o rs itd A MI CEMO DALJE!!! poz pacenice GENOCIDNI !!! Truni, pjeni i pati iz dana u dan na SARAJEVO-X.COM
Lijepo nema šta, a sada odoh ga otresti koji put, proradio pornhub! ^^
cuj jablanickog jezera a ono neretva u konjicu..... :D
1.(.1) REAL MADRID 479,5 millones. 2.(.2) FC BARCELONA 450,7. 3.(.3) Manchester United 367. 4.(.4) Bayern Munich 321,4. 5.(.5) Arsenal 251,1. 6.(.6) Chelsea 249,8. 7.(.7) AC Milán 235,1. 8.(.9) Inter Milán 211,4. 9.(.8) Liverpool 203,3. 10.(16) Schalke 04 202,4. 11.(12) Tottenham 181. 12.(11) Manchester City 169,6. 13.(10) Juventus 153,9. 14.(15) Olympique Marsella 150,4. 15.(18) AS Roma 143,5. 16.(-) Borussia Dortmund 138,5. 17.(14) Olympique de Lyon 132,8. 18.(13) Hamburg 128,7. 19.(-) Valencia 116,8. 20.(-) Nápoli 114,9.
Na zaledjenim jezerima su potrebne rupe za vazduh inace ce sve pomrti.... Cak bi bilo bolje i baciti koju rucnu nego li nista ne uraditi za ribu.....
Ja stvarno ne razumijem neke ljude koji komentarisu ove clanke. Nije mi jasno odakle Vam to da je samo Sarajevo bitno i vazno. Sarajevo je dio BiHe, kao i ostali gradovi. I daa, nije istina da je Jablanicko jezero presusilo. Ima perioda kada nivo vode opada, jer kao sto znate vjestacko je jezero. Ali naravno, opet na ljeto nivo vode je kao i svako ljeto, dovoljan.
Vi ste nevjerovatni, kao i ovi prizori... Pa, bolan, umjesto da vam u naslovu bude vijest kakvih ne manjka u Bosni, ali i Hercegovini, vi uporno, svakog dana u naslovu nam nudite slike, slike i samo slike. I pored lijepih fotografija, naporni ste!
Sve dolazi i prolazi Sve se mjenja i nestaje ALI BOSNA I LJENA LJEPOTA NE PRESTAJE...!!! Bosna je Bosna, gdje god da slikas SAMO je prirodna ljepota...!!! Hercegovina je Bosna VISEHILJADITA I JEDNA I JEDINA SAMO da PODSJETIM...!!! SVAKA CAST AUTORU PRELIJEPIH SLIKA...!!!
boracko svake godine se zaledi sta lazete narodu svako 20god!!!!!!!!!!!!!! kako vas nije stid!!!!
@SER-IN Zaboravi si jutros terapiju! Opet !?
prekrasan prizor zimske idile, nazalost nema slika Borackog jezera... u slobodno vrijeme uzivajte u slikama, izadjite pravite drustvo komsijama, SOCIJALISITE se malo jer su komentari ocigledan primjer da ste zaboravili sta je to lijep pozdrav