Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kapitulirala AU monarhija, vlada K SHS imovinu te države na svom teritoriju nacionalizirala. Kapitulirala Kraljevina Jugoslavija, završio 2. svjetski rat, došla nova komunistička vlast koja je sve nacionalizirala od privatnih tvornica do stambenog prostora. Ovo je sve napravljeno iako su i tada postojali razni sporazumi koji su tretirali ta pitanja. Zašto bi sada bilo drugačije?
Htjeli ili ne htjeli imovina BiH mora biti vraćena ili će sve da ode na međunarodni sud!
Hajmo se mi svi iseliti odavdje u EU a prostor ostaviti onome kome hoće i migrantima iz Azije.
koga više boli k. daj te nam izlaz odavde majku vam pogonu svaki dan nas gusite vise. nema nama pomoći gledam komentare isti će pobijediti krezuba i nepismena stoka će namjestiti ili opet glasati za iste.
Ma đe bi Hrvatska ukrala imovinu koja joj ne pripada
Može, a zauzvrat da ukinemo kantone i oslobodimo Hercegovinu od katoličkih terorista.
Pa onda nisu neuspješni pregovori. Neuspješni pregovori su kada ništa ne postigneš i ostaviš u stanju propadanja ili stagnacije. Ovdje se radio o vrlo uspješnim pregovorima za hrvatsku stranu i fijasko-katastrofa s bosanske strane gdje smo nasamareni i mozemo ostati bez imovine.
Zlikovci iz SDA i HDZa krčme državnu imovinu !!! U pamet , u pamer narode
Kakve veze ima SDA sa Republikom Hrvatskom?? niđe veze
i treba nam sve uzet kad smo glupani