Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pet kilometara puta za dvije godine?? Majko mila gdje ja živim....
Nužno je džamiju napraviti u Neumu, svaki pravi mještanin Neuma zna da je u njihovom gradu bila džamija i da je, najvjerovatnije, nastradala u potresu 1927. godine, o čemu svjedoči lokalitet džamije i neki njeni ostaci, te posebno ostaci čatrnje i velikog mezarja koje je bilo oko džamije
Da tamo zive bosnje vec bi imali autoput do sarajeva... Ovako ko jebe hrvate, jos im treba uzimati pare za autoput sarajevo-zenica, da se bosnje vozikaju
kilometar puta vise od million maraka?
zasto da ne, pa pogledaj uslove i tlo.... sve staro mora ici van, moraju praviti prosirenja, minirati, busiti i stemati itd... nije to malo posla... ali nesto drugo me vise brine, a to je gradjenje autoputeva i troskovi istih.. ravnica i normalna zemlja tjera troskove i do 10 milja... vecinom su to predjeli gdje vladaju tipovi poput dodika i kompanjona iz federacije tipa izet-beg i car zlajar.... jos da im se njegos radoncic moze kako ubaciti u taj posao, mislim da bi cijene skocile i na 20 milja po kilometru...
racunaj recimo samo to da zastitna ograda pored puta, koja ti treba mozda na pola dionice kosta hajde recimo ca.500KM po metru duznom sa ugradnjom itd. na ca. 25.000m pa ti racunaj..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Haj ba sabur bice put
Pa, sta cekaju nije put Lesi nece doci sam neka ga naprave
Treba Neum držat u izolaciji, ako slučajno put nanese kroz Neum nipošto ni marke ne ostavit, ni žvaku ne kupit, dokle god pedokatolička škutorija vodi glavnu riječ.
тотално неумно...
Do sada bi sami mogli napraviti
http://goo.gl/KYUdwT
Nek se obrate premijeru i ministru za komunikacije Herceg Bosne. Ili nek im gradi Republika Hrvatska koju kuju u zvijezde i čijim se građanima smatraju.
Ta herceg-bosna, kao i njeni ministri je smještena u Haagu na cca 6 m2.
ironija ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
skontajte jadnici gdje živite i od koga živite. Promijenite se i odmah će se i svijet oko as promijeniti. NE-UM je dokaz kako (preo)vladajuća glupost može sve upropastiti.
Ne čekaju oni, nego čeka ovaj narod iz Bosne (geografski) da može lako stići do mora, ili čekaju Stočani, a ovima iz Neuma je to bezveze.
ma ne sekirajte se.. sad ce peljeski most, pa cete biti centar svijeta...