Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Elektronski mediji nisu ni do koljena printanim ni po tradiciji ni po tačnosti, ma po svemu. Printani mediji broje ekipu od par stotina uposlenika a portale čine ne rijetko i 5-10 uposlenih i sada bi oni da uzimaju pare od oglasa da se obogate preko noći. Neka prime sve uposlenike uiz printanih pa neka onda sami objavljuju konkurse, pa ja ..
Kako netransparentna objava, ovdje imate sve konkurse iz javne stampe https://konkursi-bih5.com
zasto bi placao 1km da procitam konkurs. ako se vec poaca to treba ici na portale ili jos bolje na neku web stranicu od institucija gdje bi se nalazili samo konkursi, tenderi isl
ma samo derite po narodu
u vecini drzava pa i u onim zapadnim demokratskim, vecina drzavnih sluzbenika su aktivni sljedbenici nekakve politicke opcije ili stranke i zbog toga i rade kao drzavni cinovnici. naravno, tu ne ukljucujemo neke djelatnosti javnog domena kao policija , vatrogasci i slicno vec iskljucivo govorim na birokrate. birokrati su stranacki poslusnici svugdje na svijetu i sprovode politike svoje stranke. naravno, samim tim, i stranka ih imenuje netransparentno.
Da je Faktor hard copy opstao svi koji drže institucije pod šapom SDA tamo bi objavljivali svoje oglase/pozive i sl. Ipak, zaboravlja se da je taj isti Avza izrastao pod okriljem SDA.
jasno je da ljudi koji traze posao rade to iskljucivo putem elektronskih medija. jasno je da je sve to da se forma zadovolji jer uglavnom na tim radnim mjestima vec ima neko. a poseban novi nivo je kada izbace oglas za koji izmedju ostalog treba popuniti obrazac prijave, a isti ne postoji na stranici. odnosno izbace ga dan prije isteka roka prijave, a prijave se salju iskljucivo preporucenom postom.
Mora Avaz od nečeg živjeti. Ne bi SBB slova dao digitali. Samo na čituljama operu narod da pola plate daju.
primi se radanik prvo pa pro forme oglas se pukne. hi bejha, š'a ima novo osim lajanja SAO-MAO-HAO kerova pred izbore?
Ispred zgrade hitna sada svira odvoze nam dragoga Bakira plače Bakir plače i Sebija na Pelješcu gradi se ćuprija a pomorci društva sa Vlašića skupili se oko Denisa Zvizdića krenula je flota u Bošnjaka put Neuma oba gumenjaka