Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tesko je ovom covjeku, ovo je bas jednom rijecju Tragedija!
Ti nisi dobri covek, zasto si takav ,zastoooo???
ovog dobrog covjeka poznajem godinama i nije mi jasno sta se desilo.stari dobri posteni policajac koji je prosao dosta toga.ali eto gle zle sudbine
Daj boze da ziv dodze u zatvor a da mu srce ne pukne
Ako je tukao roditelje narucito majku, sreća je da imao ko da mu presudi. Sve u svemu tragedija.
MOLIM SVE PO KO ZNA KOJI PUT DA NE PISU NEGATIVNE KOMENTARE.COVJEKA POZNAJEM LICNO GODINAMA I NIJE UBICA.TO STO SE DESILO JESTE TRAGEDIJA ALI MOLIM VAS PRESTANITE PLJUVATI PO NJEMU
Sirotinjo i Bogu si teška.....guzonji kada sude oni mu odgode suđenje zbog uganolog članka a ovog u bolnici sude.
Dodje covjeku tako crna minuta kad to 37 godisnji sin jos uvijek zivi sa tobom.
-Užas žao mi ijednog i drugog. Kod bilo kakve svadje najbitnije je iskontrolisati se jer tada možemo zbog ljutnje i huje svašta reći čak i ono što sigurno ne mislimo a eto imamo i primjer i svakakve loše stvari uraditi.
Iskljucite komentare!
Zao mi je ove tragicne sudbine i jednog i drugog ali.mi je drago da sam jucer bio upravu za komentar da ovakvi ljudi ne potezu za oruzjem bez velikog razloga i tom sad rahmetli sinu kad je sebi mogao dozvoliti u 38 - oj godini zivota dadovede ovakvog oca u takvu situaciju.
Ne mogu zamisliti kakva svađa moze natjerati covjeka da ubije vlastito dijete
Pouzdana informacija ....sin je tukao i maltretirao oca i majku godinama!!!!
Cisto informativno sin mu je bio narkoman i alkoholicar, ko sta koji je razlog bio sto ga je ubio :(
ahahah svasta
Niko ne zna sto je covjeka natjeralo da ubije svoje dijete.Pa pogledajte jadnog covjeka.Njegovo lice govori vise od hiljadu rijeci.On star da pobjegne.Pa smijesni ste stvarno.A komentari su vise nego degutantni.Stidite se svojih rijeci.
@atina Dijete od 38 godina koje živjelo s roditeljima.... Ko zna šta se tu desilo. Po gradu se priča da je ubijeni znao popit... možda starom dodijalo, možda ga je i napao ko zna. Ne treba suditi dok se ne bude znao krajnji epilog.
Ja vam ročista avdvokati I sudije placenici ziva istina narod vas kupuje za malo pare
mali Zvone iz solina, našmrka' se kokaina, reka' ćaći da glup, "ćaća ti si glup ka' stup", pa je ćaća izvadi'a PAM PAM PAM PAM...